Sindicalistii de la Hidrosind ameninta si ei cu greva generala


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Sindicalistii de la Hidrosind ameninta si ei cu greva generala


Protest fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care se proclama noua Companie Energetica Nationala

„In urma pichetarii de catre presedintii sindicatelor din Hidrosind a sediului AVAS, ca protest fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care se proclama noua Companie Energetica Nationala s-a ajuns, dupa o discutie de trei ore, la concluzia ca atat Teodor Atanasiu a inteles temerile si ingrijorarile sindicalistilor cat si ca Hidrosind a inteles adevaratele intentii ale initiatorului Ordonantei. In acest sens s-a hotarat sa se poarte discutii la sediul AVAS in vederea realizarii anumitor corectii ale textului, in sensul eliminarii oricaror interpretari potentiale ale viitorilor guvernanti care ar fi deturnat scopul ordonantei, acela de a crea un jucator puternic pe piata regionala de energie, in scopul de a vinde hidrocentrale de putere medie (sub 20 Mw), cat si in vederea difuzarii publice de catre Guvern a unei declaratii de intentie prin care sa se garanteze ca efectele Ordonantei nu afecteaza urmatoarele: capacitatea de investitii a Hidroelectrica, capacitatea de creditare a Hidroelectrica, personalul Hidroelectrica si al filialelor sale, planul Hidroelctrica de dezvoltare pana in anul 2025, patrimoniul Hidroelectrica prin vanzarea de hidrocentrale. Cu toate ca urmatoarea sedinta de dialog la AVAS urma sa aiba loc pe data de 29.10.2008, Hidrosind a constatat cu stupoare ca ordonanta a aparut in Monitorul Oficial din data de 28.10.2008. Acest umor negru pe care il practica AVAS invitand o federatie sindicala la discutii pe marginea unei ordonante care a fost deja publicata ne confirma parerea ca ordonanta este creata pentru a putea privatiza si apa Romaniei, ultima resursa a Romaniei ramasa nevanduta si ne motiveaza in a continua demersurile noastre impotriva punerii in aplicare a Ordonantei prin urmatoarele masuri: contactarea liderilor PSD , PC si PDL in vederea demararii procedurilor pentru actionarea comuna in contencios administrativ, contactarea Comisiei pentru Industrii si Servicii din Parlament cu scopul de a evidentia potentialele pericole ale prevederilor ordonantei, greva japoneza a salariatilor Hidroelectrica, greva generala a salariatilor Hidroelectrica”, se spune intr-un comunicat semnat de presedintele Hidrosind, Ilie Rosu.


Sursa: PROMPT MEDIA

 
30/10/2008 - Acest articol a fost citit de 2596 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Forumul pentru Energie Durabila al UE, in...
Romania nu este dispusa sa investeasca inca, in...
Electric Lighting International Exhibition
Expozitia IEAS 2008
Matsushita Electric Industrial
Stirile urmatoare
Targ de energie regenerabila, eficienta energetica
Acord romano-suedez de cooperare in domeniile...
Se inchid fabrici de cabluri electrice
Criza gazelor arunca Basarabia din bratele...
Forumul pentru Eficienta Energetica si Surse...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric