Acord romano-suedez de cooperare in domeniile energiei si mediului


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Acord romano-suedez de cooperare in domeniile energiei si mediului


Romania si Suedia au semnat pe 16 decembrie 2008, Acordul guvernamental de cooperare in domeniile energiei si mediului.

Semnatarii au fost ambasadorul Romaniei in Regatul Suediei, Victoria Popescu, si Anders Ahnlid, directorul general al departamentului pentru comert din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Suediei. Acordul convenit in contextul unor excelente relatii bilaterale romano–suedeze va facilita dezvoltarea si diversificarea cooperarii in domeniile energiei si protectiei mediului, care reprezinta prioritati nationale pentru ambele tari si, in acelasi timp, importante angajamente comune asumate in contextul Uniunii Europene. Prevederile Acordului raspund obiectivelor dezvoltarii durabile si modernizarii sectorului energetic romanesc cu ajutorul investitiilor straine, pe baza expertizei de exceptie detinute de Suedia in domeniile mediului si tehnologiilor energetice.  De la data intrarii in vigoare, acordul va fi valabil pentru o perioada de doi ani, cu posibilitatea prelungirii renegociate la solicitarea uneia dintre parti. Acordul prevede, in domeniul energiei, eficientizarea si largirea retelei energetice in plan national si regional, dezvoltarea cooperarii regionale, folosirea eficienta a resurselor energetice. In domeniul mediului, se pune accentul pe schimbul de experienta si bune practici in utilizarea unor tehnologii moderne nepoluante, in promovarea resurselor energetice regenerabile, colectarea si tratarea deseurilor, precum si reducerea emisiilor de bioxid de carbon. Se urmareste atragerea investitiilor suedeze in Romania in sectorul energetic si al protectiei mediului, promovarea schimbului de experienta in evaluarea si diminuarea impactului factorilor poluanti asupra mediului inconjurator si identificarea unor proiecte comune vizand reducerea emisiilor de bioxid de carbon generate de platformele industriale.

Sursa: PROMPT MEDIA

 
21/12/2008 - Acest articol a fost citit de 2068 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 47 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Targ de energie regenerabila, eficienta energetica
Sindicalistii de la Hidrosind ameninta si ei cu...
Forumul pentru Energie Durabila al UE, in...
Romania nu este dispusa sa investeasca inca, in...
Electric Lighting International Exhibition
Stirile urmatoare
Se inchid fabrici de cabluri electrice
Criza gazelor arunca Basarabia din bratele...
Forumul pentru Eficienta Energetica si Surse...
Targ de energie regenerabila, in noiembrie, la...
Seminarul Gazo-Mar, 27 august, Bucuresti
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric