Targ de energie regenerabila, eficienta energetica


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Targ de energie regenerabila, eficienta energetica


Directivele UE nu sunt singurul motiv pentru care subiectul energiei regenerebile a luat amploare in Romania.

Targ de energie regenerabila, eficienta energetica

Directivele UE nu sunt singurul motiv pentru care subiectul energiei regenerebile a luat amploare in Romania. O buna modalitate de a va informa in prealabil asupra eficientei energiei si generarii energiei electrice si a caldurii cu impact redus asupra mediului va ofera targul RENEXPO® South-East Europe 2008, care se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 19 – 21 noiembrie 2008. In timpul celor trei zile de targ vizitatorilor le vor fi prezentate numeroase noutati si multe alte lucruri referitoare la incalzire, generarea energiei elecrice si eficienta in constructie si renovari de catre 50 de expozanti din toata Europa. Printre expozanti se numara si producatori de rang mondial precum si lideri de piata, printre care GE Energy, numarul unu in sectorul motoarelor pe baza de gaz, generatoare de energie electrica construite in forma de container si centrale termice compacte pentru generarea energiei.

Un alt punct de referinta sunt congresele internationale de nivel inalt cu referenti celebri, care au loc in parelel cu targul. Astfel, la prima “Conferinta internationala – Bioenergia in Romania” vor tine discursuri printre altii dr. Heinz Kopetz, presedintele AEBIOM (Asociatia Europeana de Biomasa), Josef Plank, presedintele Asociatiei Austriece a Biomasei, Dietmar Hagauer de la Agentia Energiei din Austria, Mihai Brasoveanu de la Agentia Energetica Daneza Danish Carbon si Bagi Zoltan de la Asociatia pentru Biogaz din Ungaria.

Sursa: PROMPT MEDIA

 
17/11/2008 - Acest articol a fost citit de 3375 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 69 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Sindicalistii de la Hidrosind ameninta si ei cu...
Forumul pentru Energie Durabila al UE, in...
Romania nu este dispusa sa investeasca inca, in...
Electric Lighting International Exhibition
Expozitia IEAS 2008
Stirile urmatoare
Acord romano-suedez de cooperare in domeniile...
Se inchid fabrici de cabluri electrice
Criza gazelor arunca Basarabia din bratele...
Forumul pentru Eficienta Energetica si Surse...
Targ de energie regenerabila, in noiembrie, la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric