Se inchid fabrici de cabluri electrice


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Se inchid fabrici de cabluri electrice


Concernul japonezo-spaniol ACE Fujikura a anuntat ca va inchide patru fabrici din Romania care produc cabluri electrice pentru industria auto

cabluri electrice

Concernul japonezo-spaniol ACE Fujikura a anuntat ca va inchide patru fabrici din Romania care produc cabluri electrice pentru industria auto, din cauza crizei domeniului. Productia ar urma sa fie mutata in Maroc. In urma acestei decizii, aproximativ 3.000 de persoane vor ramane, in cateva luni, fara locuri de munca. Alte cateva mii de persoane care lucrau pentru furnizori ai ACE Fujikura ar putea ramane fara serviciu. Conducerea concernului a motivat aceasta decizie prin reducerea costurilor cu forta de munca, in conditiile in care comenzile au scazut drastic in ultima perioada. Compania produce cabluri electrice pentru industria auto. Cel mai important client al sau este concernul Volkswagen, care produce marci precum VW, Skoda si Seat.


Cele patru fabrici ale ACE Fujikura functionau in Cluj-Napoca, Dej, Jibou si la Campeni. La infiintarea fabricilor, ACE Fujikura a beneficiat de o serie de facilitati precum concesionarea terenurilor la preturi mult sub nivelul pietei. In schimb, alte divizii ale Fujikura vor ramane deocamdata in Romania. Este vorba de fabrica Alkoa Fujikura din orasul Chisineu Cris, care produce instalatii electrice si are 6.000 de angajati. De asemenea, va ramane si compania Fujikura Telecom, care produce fibra si cabluri optice pentru clienti precum Orange si Transelectrica.

Sursa: Romania Libera

 
09/01/2009 - Acest articol a fost citit de 6173 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 276 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Acord romano-suedez de cooperare in domeniile...
Targ de energie regenerabila, eficienta energetica
Sindicalistii de la Hidrosind ameninta si ei cu...
Forumul pentru Energie Durabila al UE, in...
Romania nu este dispusa sa investeasca inca, in...
Stirile urmatoare
Criza gazelor arunca Basarabia din bratele...
Forumul pentru Eficienta Energetica si Surse...
Targ de energie regenerabila, in noiembrie, la...
Seminarul Gazo-Mar, 27 august, Bucuresti
Programul oficial al seminarului GAZO-MAR
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric