Chinezii vor infiinta un mare parc industrial in Romania


ghidelectric.ro
Vineri, 1 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Chinezii vor infiinta un mare parc industrial in Romania


Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sustine proiectele de investitii chineze in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Chinezii vor infiinta un mare parc industrial in Romania Folosind mijloacele specifice activitatii camerale, CCIB intentioneaza sa dezvolte relatii de colaborare cu organizatii similare din diversele provincii ale Chinei, pentru stimularea cunoasterii reciproce a potentialului si a oportunitatilor de afaceri, prin realizarea unui schimb fluent de informatii, organizarea de misiuni de afaceri si prin participari la targuri si expozitii  etc. Sunt vizate  cu precadere domenii precum: constructiile, industria textila, a materialelor de constructii, industria energetica, mai ales cea bazata pe resurse regenerabile, telecomunicatiile si productia de componente pentru telecomunicatii, agricultura, in special cea ecologica etc.
Recenta vizita la sediul CCIB a unei delegatii  conduse de Dazhao Yu, vicepresedintele  Academiei de Stiinte Agricole din Provincia Hubei a pus in evidenta existenta unor complementaritati in structura economica a Bucurestiului si a provinciei chineze, premise necesare pentru crearea de parteneriate si legaturi de colaborare intre membrii celor doua comunitati de afaceri. “Avand in vedere faptul ca activitatea Camerei de Comert si Industrie a Municpiului Bucurestui este orientata in mare parte catre realizarea de proiecte europene, dorim sa accesam impreuna fonduri europene. De altfel, suntem convinsi ca vom reusi sa identificam multiple posibilitati de cooperare”, a declarat presedintele CCIB, Sorin Dimitriu.
Cu aceasta ocazie, companiile din provincia Hubei au fost invitate sa foloseasca facilitatile create prin infiintarea unui parc industrial de mari dimensiuni, proiect cu capital chinez, initiat de autoritatile municipiului Nantong. Proiectul parcului industrial se va concretiza in scurt timp in tara noastra, fiind promovat chiar de secretarul Comitetului municipal, Luo Yimin, primarul orasului  Nantong, care a facut recent o vizita in Romania, in acest scop, ocazie cu care s-a intretinut si cu reprezentanti din conducerea CCIB.
De asemenea, la Bucuresti se va deschide curand reprezentanta pentru Europa de Est si Balcani a Agentiei Chineze de Promovare a Investitiilor, a anuntat vicepresedintele CCIB, Nicolae Vasile. 
Provincia Hubei, aflata in centrul Chinei, la 1200 de km distanta de Hong-Kong si de Beijing si la 1000 km de Shanghai,  este inima industriei chineze, avand unul din cele mai mari combinate siderurgice ale tarii, cele mai mari fabrici de automobile, inclusiv ale unor producatori din Franta si Germania, fiind totodata si un puternic centru de telecomunicatii. Situata la intretaierea marilor rute ce strabat China, capitala Provinciei Hubei este si un mare nod rutier si un port important. (PROMPT MEDIA)
 
11/11/2008 - Acest articol a fost citit de 2979 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 39 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
Automobile electrice India
Taiwan electric automobile
Russian electric car
GEM electric vehicles
The Electric Giraffe Robot
Stirile urmatoare
General Electric se orienteaza catre sectorul...
Enel a fost amendat cu 250.000 euro
Ucraina a propus Moldovei sa cumpere energie...
Transelectrica si alte 41 de companii europene...
Securitatea energetica este prioritatara pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric