General Electric se orienteaza catre sectorul de stat


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

General Electric se orienteaza catre sectorul de stat


In contextul recesiunii economice, General Electric se indreapta spre contractele cele mai sigure: investitiile de stat. Organizarea Olimpiadei din 2012 este urmatoarea miza majora pe acest segment.

General Electric se orienteaza catre sectorul de stat

Gigantul american General Electric (GE), principalul sponsor al Olimpiadelor, urmareste sa obtina contracte pentru dezvoltarea infrastructurii Londrei, in perspectiva competitiei din 2012. GE a incasat 700 de milioane de dolari din lucrarile de infrastructura necesare pentru organizarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, din acest an.


Intr-o conferinta recenta la Londra, Jeff Immelt, directorul general al GE, a transmis mesajul ca JO din 2012 ar trebui sa aduca beneficii atat pentru companie, cat si pentru cetatenii Londrei. Astfel, GE propune proiecte pe termen lung, cu scopul de a face metropola mai curata si mai eficienta din punct de vedere energetic.
Immelt a afirmat ca, in conditiile recesiunii, au sanse de crestere companiile care pot beneficia de investitiile de stat in infrastructura, educatie si sanatate, facute cu scopul de a ajuta economiile pe termen lung.  GE, prezenta pe piata britanica in principal pe segmentul serviciilor financiare, intentioneaza sa beneficieze de JO din 2012 pentru a obtine o pozitie importanta pe pietele de energie si infrastructura tehnologice, potrivit agentiei on-line sportbusiness.com.

Promisiuni ecologiste
Pentru JO din Beijing, din vara acestui an, GE a predat la cheie peste 400 de proiecte, inclusiv centrale eoliene, statii de epurare a apei, sisteme de securitate in aeroporturi si la metrou, corpuri de iluminat si arene sportive.

In conferinta de la Londra, GE a prezentat tehnologii care pot creste eficienta retelelor de electricitate si proiecte de centrale care pot functiona cu biogaz si gaze naturale.

Comitetul de Organizare a JO 2012 s-a angajat sa ofere o competitie „prietenoasa“ pentru mediu si sa lase orasului o infrastructura imbunatatita. GE, companie care vinde anual tehnologie „curata“ in valoare de 17 miliarde euro, a simtit oportunitatea si actioneaza in acest sens.     

 In prezent, sunt discutii pe proiectele de energie cu EDF Energy si British Petroleum. Peter Foss, presedinte al diviziei Sponsorizare Olimpica si Vanzari Corporate, a declarat ca planuri concrete vor fi anuntate „in urmatoarele sase luni“.

Divizia GE Capital, care se ocupa de servicii financiare, are 6.000 de angajati in Marea Britanie. „Vrem sa folosim Jocurile Olimpice pentru a scoate brandul in evidenta. Diversitatea GE, in sensul ca este o companie de infrastructura, nu este cunoscuta“, a afirmat Matthias Hanssen, director de marketing si publicitate pentru JO, citat de „Britsport Weekly“.

Publicitate inovativa
GE deruleaza deja mai multe proiecte de marketing pentru pregatirea JO de iarna de la Vancouver - 2010 si a JO de vara de la Londra, potrivit publicatiei electronice finchannel.com.

Pentru Londra 2012, General Electric a lansat o campanie care foloseste portierele taxiurilor din metropola britanica. Tehnologia „miscarii lenticulare“, care nu a fost folosita niciodata pe taxiuri, face ca grafica aplicata pe portiera sa se vada ca un desen animat, daca taxiul este in miscare.  

De cand a incheiat parteneriatul pentru JO, in 2005, GE s-a folosit de sponsorizari pentru a-si spori notorietatea si cota de piata in zonele relevante.

Campaniile de publicitate „outdoor“ si „print“ dinaintea JO din acest an s-au concentrat pe sistemele eoliene, de epurare si de iluminare, acoperind zonele populate masiv - Beijing, Shanghai si Guangzhou. Pentru a intra direct in contact cu vizitatorii, GE a creat un dispozitiv interactiv in taxiurile din Beijing. Astfel, calatorii puteau accesa o harta a orasului, cu principalele arene si cu o descriere a modului in care au fost construite, din perspectiva folosirii tehnologiilor LG.

Buget de noua miliarde de lire
Londra va beneficia de fonduri guvernamentale de 9,3 miliarde lire sterline pentru organizarea JO din 2012. Costurile pentru dezvoltarea infrastructurii sunt estimate la 1,9 miliarde lire sterline, iar costurile pentru construirea arenelor sportive - 1,2 miliarde de lire.

Alte 1,2 miliarde lire se vor cheltui pe activitati conexe - sport pentru comunitate, jocuri paralimpice si asigurarea securitatii. 

Sursa: Financiarul.com

 

 
14/11/2008 - Acest articol a fost citit de 3251 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 81 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
Chinezii vor infiinta un mare parc industrial...
Automobile electrice India
Taiwan electric automobile
Russian electric car
GEM electric vehicles
Stirile urmatoare
Enel a fost amendat cu 250.000 euro
Ucraina a propus Moldovei sa cumpere energie...
Transelectrica si alte 41 de companii europene...
Securitatea energetica este prioritatara pentru...
Extrem de putini eurocandidati sunt preocupati...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric