ELECTRICA POATE LASA GARILE CFR PE INTUNERIC DIN CAUZA DATORIILOR


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

ELECTRICA POATE LASA GARILE CFR PE INTUNERIC DIN CAUZA DATORIILOR


FILIALA ELECTRICA BRASOV ARE DE RECUPERAT 192 MILIOANE DE LEI DE LA REGIONALA CFR BRASOV

locomotiva electrica

Compania CFR SA intra pe mana Electrica. Furnizorul de energie electrica se poate indrepta, chiar incepand de saptamana viitoare impotriva transportatorului inclusiv prin masuri de executare silita castigate in instanta. "Electrica a reusit sa rezilieze acordul incheiat anul trecut cu CFR, cu girul de Ministerelor Transporturilor si Finantelor, prin care a fost inghetata orice masura din cele amintite, transportatorul obligandu-se sa-si achite datoriile esalonat", ne-a spus purtatorul de cuvant al Filialei de Furnizare Electrica Transilvania Sud, Erzsebet Bartha.
Filiala Electrica Transilvania Sud Brasov are de recuperat de la Regionala CFR Brasov 192 de milioane de lei, suma ce reprezinta datorii istorice. Potrivit sursei citate "problemele au inceput inca din 2006. Insa furnizorul de energie electrica nu se putea indrepta impotriva CFR prin masuri de intrerupere a energiei electrice in toate punctele de consum, intrucat compania feroviara gestioneaza elemente care concura la siguranta circulatiei. Electrica nu a putut decat sa sisteze cel mult alimentarea cu energie electrica decat in punctele de consum care nu afectau traficul feroviar. De asemenea, am constrans transporatorul prin actiuni in instanta, care s-au incheiat cu o serie de titluri executorii care ne permiteau, inainte de incheierea acordului amintit, valorificarea unor bunuri imobile din patrimoniul Regionalei Brasov care include si judetele Alba, Covasna, Harghita Mures si Sibiu, titluri pe care le vom valorifica".

Sursa: transilvaniaexpres.ro

 
30/04/2009 - Acest articol a fost citit de 2603 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 70 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Unda verde pentru liberalizarea pietei de...
Deputatii au respins infiintarea Companiei...
Fabrica de combustibil nuclear de la Pitesti...
Resursele de energie ale Romaniei au scazut
Schimbarile climatice si securitatea energetica...
Stirile urmatoare
"Baietii destepti" din energie isi fac in...
Ministrul Economiei merge la Moscova pentru...
"Trei companii de renume mondial" concureaza...
Constructia celei de-a doua centrale nucleare...
Rusia imprumuta Bulgariei 3,8 miliarde euro...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric