Autoturismul electric de 24.500 euro, disponibil din iunie


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Autoturismul electric de 24.500 euro, disponibil din iunie


Seamana cu Smart Fortwo din profil, insa este un scuter puternic cu patru roti, scrie Automarket. Lumeneo Smera isi face intrarea in lumea modelelor electrice din Franta.

vehicul electric

Constructorul francez Lumeneo, cunoscut in lumea auto prin prototipul electric Smera, a anuntat ca modelul este gata de productia de serie, urmand sa fie livrat primilor clienti din Franta in luna iunie a acestui an. Comenzile sunt deschise, pretul unui exemplar incepand de la 24.500 de euro.
Lumeneo Smera este un model care poate gazdui doua persoane, fiind considerat un hibrid intre autoturism si motocicleta. A fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva din 2008, fiind considerat solutia perfecta pentru traficul oraselor aglomerate.
Designul lui Smera este extrem de interesant. Are patru roti, din profil seamana izbitor cu Smart Fortwo, insa vazut din fata sau din spate se "transforma" intr-un scuter cu plafon. Este 100% electric, puterea venind dintr-o baterie litiu-ion a carei autonomie este de 150 de kilometri. Lumeneo Smera dispune de o viteza maxima de 130 de km/h, acceleratie 0-100 fiind realizata in 8 secunde. Fiind un motor electric, cifrele puterii si a cuplului sunt in evident contrast: 40 CP si 1000 Nm.
Vehiculul electric francez are o lungime de 2.450 de milimetri si o latime de 800 mm. Multumita sistemului inteligent de directie si suspensiilor preluate din lumea moto, diametrul de bracaj al modelului este de doar 7 metri, unghiul maxim de inclinare fiind de 25 de grade. Modelul cantareste 350 de kilograme, soferul avand la dispozitie intre 70 si 150 de litri pentru bagaje, ultima valoare fiind valabila in cazul rabatarii scaunului posterior.

Sursa: www.promptmedia.ro

 
20/05/2009 - Acest articol a fost citit de 2731 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 57 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
RATB cumpara energie electrica prin BRM
500 de automobile electrice MINI E in Statele...
Automobile electrice Chrysler
Fiabilitatea masinilor electrice
Baterii Sony destinate autovehiculelor hibrid
Stirile urmatoare
Cataraman cu propulsie electrica pentru Delta...
Mercedes cu motor electric
Tot mai multe pompe de incarcare pentru...
Top constructori auto care vor produce masini...
Investitie de 246 milioane de dolari in motoare...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric