Automobile electrice Chrysler


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Automobile electrice Chrysler


Chrysler intra pe piata eco

Peapod - Global Electric Motorcars Producatorul de vehicule electrice Global Electric Motorcars, detinut de constructorul auto Chrysler, si-a schimbat denumirea in Green EcoMobility si a lansat un nou model de vehicul ecologic, Peapod.

Peapod atinge o viteza maxima de 40 de kilometri pe ora si are o autonomie de aproximativ 65 de kilometri. Masina are implementat sistemul Brake Energy Regeneration, care transforma si stocheaza in acumulatori energia rezultata la franare. Bateria poate fi incarcata la orice priza, o realimentare completa durand intre sase si opt ore, se arata intr-un comunicat al companiei.

GEM Peapod este un vehicul electric dotat cu o consola centrala care ofera posibilitatea folosirii unei conexiuni pentru iPod sau a hands-free-ului, pentru posesorii de iPhone.

O alta caracteristica legata de confort este reprezentata de scaunele ergonomice care includ un sistem de ventilatie imbunatatit. Peapod este construit din materiale reciclabile sau putin daunatoare mediului.

„Peapod este primul produs din seria vehiculelor care vor fi lansate pentru a revolutiona viitorul masinilor electrice. Cu aceasta noua generatie GEM vom extinde piata pentru tehnologia fara emisii”, a declarat, in comunicat, directorul general al GEM, Bruce Coventry.

In afara de vehiculul electric Peapod, compania planifica fabricarea unui camion electric de categorie usoara si a unui vehicul mai mare de oras, mai performant si cu autonomie mai mare.

Sursa: Financiarul.COM

Video: Chrysler Surges Forward with Electric Vehicles: GEM PeaPod  
22/10/2008 - Acest articol a fost citit de 3591 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Fiabilitatea masinilor electrice
Baterii Sony destinate autovehiculelor hibrid
33.000 de potentiali cumparatori pentru...
Submarinul electric Delfinul
British International Motor Show dominat de...
Stirile urmatoare
500 de automobile electrice MINI E in Statele...
RATB cumpara energie electrica prin BRM
Autoturismul electric de 24.500 euro,...
Cataraman cu propulsie electrica pentru Delta...
Mercedes cu motor electric
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric