33.000 de potentiali cumparatori pentru automobilul electric Chevrolet Volt


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

33.000 de potentiali cumparatori pentru automobilul electric Chevrolet Volt


Pentru a arata ca viitorul model electric de la General Motors, Chevrolet Volt, va avea succes pe piata, un admirator al acestui model a realizat o lista a unor posibili cumparatori ai masinii pe baza datelor furnizare de acestia pe site-ul GM-Volt.com

Automobil electric Chevrolet Volt Lyle Dennis, doctor neurolog din New-York si entuziast admirator al bateriei electrice realizare de GM, a analizat datele stranse de el pe site-ul propriu si a aratat ca 33.411 de persoane s-au inscris pe o lista fictiva de cumparatori ai modelului Chevrolet Volt atunci cand acesta va aparea pe piata.

Lista arata ce cei mai multi cumparatori ar putea fi din California, Texas, Florida si Michigan. Pe lista se aflau eventuali cumparatori si din alte 46 de tari din afara SUA.

Conform statisticii efectuate de Lyle Dennis cu ajutorul site-ului sau, mare parte dintre eventualii cumparatori ar fi dispusi sa plateasca in medie pentru noul model GM 31.261 de dolari, mai putin decat pretul de 40.000 de dolari anuntat de producatorul auto.

Cu toate ca General Motors, la fel ca si alti producatori auto, nu dezvaluie detalii despre modelele aflate in faza de proiect, de data aceasta producatorul auto din Detroit a lansat spoturi publicitare si a consultat o serie de fani ai marcii.

Lyle Dennis a organizat, de asemena, in timpul Show-ului Auto de la New York, o intalnire intre fanii Volt si conducerea GM pentru a arata producatorului auto ca noul model electric va avea sprijin pe piata inca din primele clipe de la lansare.

Sursa: Capital
 
20/08/2008 - Acest articol a fost citit de 3801 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 133 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Submarinul electric Delfinul
British International Motor Show dominat de...
Automobile electrice Nissan
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
Sistemul European de Management al traficului...
Stirile urmatoare
Baterii Sony destinate autovehiculelor hibrid
Fiabilitatea masinilor electrice
Automobile electrice Chrysler
500 de automobile electrice MINI E in Statele...
RATB cumpara energie electrica prin BRM
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric