RATB cumpara energie electrica prin BRM


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

RATB cumpara energie electrica prin BRM


Regia Autonoma de Transport Bucuresti a achizitionat 23.745 MWh energie electrica, livrare profilat la putere de MT, in sedinta organizata in data de 24 februarie 2009

tramvai electric Regia Autonoma de Transport Bucuresti a achizitionat 23.745 MWh energie electrica, livrare profilat la putere de MT, in sedinta organizata in data de 24 februarie 2009, in Ringul energiei electrice, pe Piata la disponibil a Bursei Romane de Marfuri. In cadrul sedintei de tranzactionare desfasurata la sediul central BRM, au fost inregistrate patru ordine de sens contrar de vanzare energie electrica, apartinand Transenergo Com SA, Arelco Distributie SA, CEZ Vanzarea SA si Petprod SRL. In urma licitatiei cu strigare, care a avut loc in ringul bursier, de la pretul de pornire de 310 lei/MWh s-a ajuns la un pret final de 264,30 lei/MWh, oferit de Transenergo Com SA, declarata castigatoarea licitatiei si acceptat de catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Perioada de livrare pentru cantitatea de 23.745 MWh este 1 aprilie - 30 iunie 2009, cu data inceperii livrarii in 01.04.2009, ora 00:00. Valoarea totala de tranzactionare pentru aceasta cantitate de energie electrica se cifreaza la aproape 6,3 milioane de lei. Primele tranzactii cu energie electrica, pe Piata la disponibil a BRM au fost inregistrate in data de 22 martie 2007, la doar o luna de la lansarea Ringului energiei electrice. De atunci si pana acum, BRM a organizat 20 tranzactii cu energie electrica, care au insumat o valoare de tranzactionare de aproape 125 milioane de lei, iar pentru acest an, piata indica o crestere a interesului pentru tranzactionarea energiei electrice in ringul bursier. Printre companiile care au tranzactionat energie electrica in ringul BRM se numara CET Iasi, Compania de Apa Oradea, Electrica, FDFEE Electrica Transilvania Sud, RATB, Regia Autonoma Oradea Transport Local, Regia Autonoma de Transport Craiova, Ten Transport Energy, Termoelectrica Giurgiu, Mecanica Ceahlau etc. (PROMPT MEDIA)
 
02/03/2009 - Acest articol a fost citit de 3346 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 84 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
500 de automobile electrice MINI E in Statele...
Automobile electrice Chrysler
Fiabilitatea masinilor electrice
Baterii Sony destinate autovehiculelor hibrid
33.000 de potentiali cumparatori pentru...
Stirile urmatoare
Autoturismul electric de 24.500 euro,...
Cataraman cu propulsie electrica pentru Delta...
Mercedes cu motor electric
Tot mai multe pompe de incarcare pentru...
Top constructori auto care vor produce masini...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric