Vrem fonduri europene pentru incalzire cu panouri solare


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Vrem fonduri europene pentru incalzire cu panouri solare


Primaria Sectorului 2 s-a inscris marti in programul "Casa verde", prin care solicita "Completarea sistemului clasic de incalzire cu un sistem care utilizeaza energia solara pentru sediul administrativ al primariei" din strada Chiristigiilor nr. 11-13

panouri solare Primarul Neculai Ontanu a dat startul obtinerii de finantari extrabugetare, fondurile respective urmand sa fie folosite pentru bunul mers al administratiei locale si valorificarii potentialului sau.
In documentatia depusa la Administratia Fondului pentru Mediu, se prezinta necesitatea utilizarii unor grupuri de 70 de panouri solare de mare eficacitate si randament, impreuna cu echipamentele aferente. 
Suma solicitata spre finantare in cadrul „Programului de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermica si energie eoliana sau alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului” este de 870.292 lei.
         In prezent, la Primaria Sectorului 2 agentul termic necesar incalzirii echipamentelor de ventilare-climatizare este realizat de o centrala termica proprie, amplasata in subsolul cladirii si care foloseste drept combustibil gazul natural furnizat de reteaua oraseneasca. Principala deficienta a actualului sistem este atat consumul ridicat de gaze naturale in perioada friguroasa, cat si consumul mare de energie electrica pentru prepararea apei calde menajere. www.promptmedia.ro
 
27/07/2009 - Acest articol a fost citit de 2917 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 64 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Surse de energie regenerabila in statiunea Lacu...
Fond de 1 mld de euro pentru energie verde
Generatoare eoliene, proiect de 1 milion de euro
10 milioane euro in fabrica de reciclare a...
Informare mai buna pentru consumatori despre...
Stirile urmatoare
Lampi economice, testate la Braila
Prima centrala electrica solara sub forma de...
Eoliene pe perna magnetica
Telefon mobil alimentat cu energie solara
Primul stat alimentat doar de energie solara
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric