Noul Trabant cu propulsie electrica


ghidelectric.ro
Joi, 22 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noul Trabant cu propulsie electrica


Compania germana Herpa, detinatoarea drepturilor de utilizare a marcii Trabant, va prezenta la Frankfurt un concept electric care prefigureaza modelul de serie 2012.

trabant Dupa ce exact acum doi ani a aparut o prima reeditare a clasicului Trabant, dezvoltat la scara 1:10 de compania Herpa si prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2007, modelul-emblema al Germaniei de Est va reveni in editia din acest an a aceluiasi salon auto, noteaza Automarket. De aceasta data este insa vorba de un concept electric  la scara 1:1 care promite multe mai ales din punctul de vedere al ideii. Prototipul va fi produs si expus de aceeasi companie germana Herpa Miniaturmodelle GmbH, planurile acesteia fiind foarte mari: prezentarea unei versiuni de serie a noului Trabant in 2012. Noua versiune a clasicului model german pastreaza ideea angulara de design a vechii generatii, din care au fost produse nu mai putin de trei milioane de exemplare intre 1957 si 1991. Totusi, modelul final nu va fi unul cu design retro. "Noul Trabi va fi o masina plina de stil care va avea in spate istoria modelului. Va fi electric deoarece acesta este ultimul trend in industrie", a declarat purtatorul de cuvant al companiei care readuce Trabantul in prim-plan. Noul model va dispune de un panou solar amplasat pe plafon care va reincarca bateria, va avea o autonomie totala de circa 250 de kilometri si va cantari in jur de o tona. Pentru a putea realiza "dedesubturile" electrice ale masinii, Herpa s-a aliat in producerea noului model cu IAV Automotive Engineering, o companie berlineza specializata in productia de sisteme electrice complexe. Un alt partener important al companiei este IndiKar, firma al carei domeniu de activitate este reprezentat de dezvoltarea prototipurilor. Compania Herpa este originara din Zwickau, orasul in care a luat nastere Trabantul. Herpa detine drepturile de utilizare comerciala a denumirii, care au fost cumparate in 2007.


Sursa:  www.promptmedia.ro
 
24/08/2009 - Acest articol a fost citit de 3961 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 158 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
Extrem de putini eurocandidati sunt preocupati...
Securitatea energetica este prioritatara pentru...
Transelectrica si alte 41 de companii europene...
Ucraina a propus Moldovei sa cumpere energie...
Enel a fost amendat cu 250.000 euro
Stirile urmatoare
ABB: Scaderi drastice ale comenzilor
Peste 50% din comenzile ABB sunt realizate de...
GE realizeaza autobuzul electric al viitorului
UE interzice utilizarea de substante...
Legrand, majorare a cifrei de afaceri in al...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric