ABB: Scaderi drastice ale comenzilor


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB: Scaderi drastice ale comenzilor


Producatorul de tehnologii pentru automatizari ABB, avand sediul central in Houston - Texas, a raportat, prin intermediul centrului de comunicare din Zurich - Elvetia, venituri nete in valoare de un miliard USD, pentru trimestrul al treilea din 2009.

abb

In intervalul analizat, numarul comenzilor a scazut pana la nivelul de 7,1 miliarde USD, iar cifra de afaceri s-a diminuat cu 5% fata de cele trei luni anterioare, ajungand la 7,9 miliarde USD. O influenta certa asupra acestor tendinte a fost exercitata si de scaderea preturilor, generata atat de reducerea cotatiilor pe piata materialelor, cat si de diminuarea volumului de contracte, scrie Moldovaconstruct.

Daca in ceea ce priveste sectorul de centrale electrice trendul este ascendent, in ceea ce priveste produsele ce au un ciclu scurt de exploatare s-au inregistrat pierderi. In ansamblu, oficialii companiei constata ca performanta financiara a fost acceptabila in perioada iulie - septembrie 2009, datele indicand o imbunatatire a marjelor de profit.

Atentia managementului ABB se va focaliza, in continuare, pe alinierea costurilor de productie la exigentele actuale, pentru a se reusi promovarea unor produse competitive. Masurile de control vizeaza atat costurile de distributie, cat si pe cele administrative, tinta declarata fiind de ajustare a acestora cu doua miliarde USD, pana la sfarsitul lui 2010. De asemenea, se va acorda o atentie sporita tuturor potentialelor oportunitati care vor aparea in perioada urmatoare pe segmentele de infrastructura energetica, surse regenerabile si pietele aferente acestora, scrie Moldovaconstruct.


Sursa: Moldovaconstruct

 
28/01/2010 - Acest articol a fost citit de 3715 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 73 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
Noul Trabant cu propulsie electrica
Extrem de putini eurocandidati sunt preocupati...
Securitatea energetica este prioritatara pentru...
Transelectrica si alte 41 de companii europene...
Ucraina a propus Moldovei sa cumpere energie...
Stirile urmatoare
Peste 50% din comenzile ABB sunt realizate de...
GE realizeaza autobuzul electric al viitorului
UE interzice utilizarea de substante...
Legrand, majorare a cifrei de afaceri in al...
Emerson preconizeaza o crestere de 17% pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric