Peste 50% din comenzile ABB sunt realizate de clienti din Asia si Orientul Mijlociu


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Peste 50% din comenzile ABB sunt realizate de clienti din Asia si Orientul Mijlociu


Producatorul de tehnologii pentru automatizari ABB, cu sediul central in Houston - Texas (SUA), a comunicat rezultatele financiare pentru trimestrul al patrulea si intregul an 2009.

abb Conform datelor oficiale, in intervalul octombrie – decembrie al anului trecut, cifra de afaceri a fost de 8,8 miliarde USD, in scadere cu 12% raportat la perioada similara din 2008. La nivelul intregului exercitiu financiar, vanzarile au fost de 30,96 miliarde USD, cu 19% mai putin fata de anul anterior. Din punct de vedere geografic, cele mai multe comenzi au provenit de la clienti din Asia si Orientul Mijlociu (peste 50% din total), unde au continuat investitiile in constructia si dotarea retelelor electrice, scrie Agendaconstructiilor. 

De asemenea, in aceleasi zone a crescut si volumul achizitiilor de produse industriale. In Europa si cele doua Americi, cererea a fost in continuare slaba si in ultima parte a lui 2009. Oficialii concernului considera ca, prin aplicarea unor masuri rapide si decisive, s-a reusit atingerea obiectivului de profitabilitate, in pofida traversarii unei recesiuni economice deosebit de dure.

In prezent, pozitia pe piata este mai buna decat cea detinuta in urma cu un an, compania plasandu-se intr-o zona optima, ce va permite extinderea dupa finalizarea crizei. Un semnal incurajator este cel al incetinirii ritmului de scadere anuala in ultima parte a lui 2009, fapt care indica depasirea punctului minim si reluarea cresterii. In perioada urmatoare, tinta predilecta va fi constituita de regiunile aflate in curs de dezvoltare, scrie Agendaconstructiilor.

Alte masuri aplicate in aceasta perioada prevad sporirea productivitatii, scaderea consumului energetic si specularea tuturor oportunitatilor conjuncturale oferite de piata. Obiectivul principal ramane controlul costurilor, pentru acest an fiind preconizate reduceri ale cheltuielilor cu 3 miliarde USD.


Sursa: Agendaconstructiilor
 
11/03/2010 - Acest articol a fost citit de 3675 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 36 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
ABB: Scaderi drastice ale comenzilor
Noul Trabant cu propulsie electrica
Extrem de putini eurocandidati sunt preocupati...
Securitatea energetica este prioritatara pentru...
Transelectrica si alte 41 de companii europene...
Stirile urmatoare
GE realizeaza autobuzul electric al viitorului
UE interzice utilizarea de substante...
Legrand, majorare a cifrei de afaceri in al...
Emerson preconizeaza o crestere de 17% pentru...
Tendinte pe piata energetica euro-asiatica
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric