Emerson preconizeaza o crestere de 17% pentru anul 2011


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson preconizeaza o crestere de 17% pentru anul 2011


Concernul Emerson - SUA a raportat, pentru trimestrul al treilea al anului fiscal 2011, o cifra de afaceri de 6,3 miliarde USD, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului precedent.

emerson Concernul Emerson - SUA, specializat in fabricatia unei game diverse de inalte tehnologii industriale si detinator al pachetului majoritar de actiuni al companiei Ridgid (unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de scule pentru domeniul instalatiilor sanitare), a raportat, pentru trimestrul al treilea al anului fiscal 2011, o cifra de afaceri de 6,3 miliarde USD, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului precedent (majorarea organica a fost de 10%, circa 4% reprezentand influenta cursului de schimb valutar si 2% cea a achizitiilor), scrie AgendaConstructiilor.

In intervalul analizat, livrarile diviziei de scule au sporit cu 4%, impactul fluctuatiilor valutare fiind de 1%. Pietele de bricolaj se situeaza, in continuare, pe o pozitie dezavantajata, perspectivele de revigorare a activitatii pe segmentul constructiilor rezidentiale fiind destul de pesimiste. Aceasta situatie a determinat inclusiv o diminuare de peste 20% a profitabilitatii acestui segment de activitate, cauzat, in principal, de majorarea cotatiilor la materiale care nu a putut fi complet absorbita in preturile de livrare.

Cu toate acestea, in ansamblu, conducerea holdingului s-a declarat satisfacuta de nivelul actual de performanta, cu atat mai mult cu cat rezultatele au fost obtinute in conditii de maxima incertitudine economica. Cert este ca sectorul industrial prezinta semnale puternice de revigorare, desi, in ultima perioada atat in America de Nord, cat si in Europa s-a resimtit o oarecare incetinire generata de scaderea gradului de incredere. Avand in vedere toate aceste elemente, managerii Emerson preconizeaza o crestere cu minimum 15% a cifrei de afaceri in acest an, in conditiile mentinerii marjei profitului la nivelul de peste 17%. 

Sursa: AgendaConstructiilor 
 
11/08/2011 - Acest articol a fost citit de 3531 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 35 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Stiri externe"
Stirile anterioare
Legrand, majorare a cifrei de afaceri in al...
UE interzice utilizarea de substante...
GE realizeaza autobuzul electric al viitorului
Peste 50% din comenzile ABB sunt realizate de...
ABB: Scaderi drastice ale comenzilor
Stirile urmatoare
Tendinte pe piata energetica euro-asiatica
Romania devine al 22-lea membru al CERN
ABB vinde business-ul sau de cabluri la NKT Cables
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric