Emisiile campurilor electromagnetice generate de antenele de telefonie mobila


ghidelectric.ro
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Emisiile campurilor electromagnetice generate de antenele de telefonie mobila


Campania de informare a populatiei privind radiatiile antenelor GSM va incepe saptamana viitoare

Antene GSM Campania nationala de informare a populatiei cu privire la impactul radiatiilor antenelor de telefonie mobila (GSM) asupra sanatatii va incepe marti, in Bucuresti, si va fi continuata in alte 15 orase din tara, pana in luna iunie.

Denumita "Comunicatiile mobile si sanatatea", campania are ca scop inlaturarea motivelor de ingrijorare a populatiei, prin informarea corecta despre relatia dintre utilizarea telefoanelor mobile, existenta si emisiile antenelor de telefonie mobila si starea de sanatate, se arata intr-un comunicat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI).

La evenimentul dedicat lansarii campaniei vor participa ministrul Comunicatiilor, Karoly Borbely, ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, secretarul stiintific al Institutului de Sanatate Publica Bucuresti, Irma Csiki, presedintele Comisiei Internationale pentru Protectia Impotriva Radiatiilor Non-Ionizante, Paolo Vecchia (Italia) si un reprezentant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Emilie Van Deventer (Elvetia), specialist in probleme legate de campurile electromagnetice.

"Pe durata evenimentului, vor fi efectuate masuratori ad-hoc ale emisiilor campurilor electromagnetice generate de antenele de telefonie mobila, iar rezultatele vor fi anuntate la finalul conferintei de presa, care va avea loc in data de 15 aprilie"
, se arata in comunicat.

Campania de informare va fi lansata in Bucuresti si continuata in alte 15 orase din tara, in perioada aprilie-iunie. In Romania activeaza cinci operatori de telefonie mobila - Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania, Telemobil si RCS&RDS.

La 1 ianuarie 2007, populatia Romaniei numara 21,565 milioane de locuitori.
 
14/04/2008 - Acest articol a fost citit de 4850 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 172 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Centralele electrice cu poluare redusa
Alimentarea fara intrerupere a consumatorilor
Automatizare pompe electrice pentru apa
Contacte electrice la poduri rulante
Stresul electromagnetic
Stirile urmatoare
Electricitate direct din caldura
Captarea fulgerelor
Roboti industriali: Snake-botul
Cel mai mic tranzistor din lume
Curent electric cu ajutorul bacteriilor
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric