Constituirea Companiei pentru Electricitate


ghidelectric.ro
Marti, 28 Septembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Constituirea Companiei pentru Electricitate


Strategii energetice privind constituirea Companiei pentru Electricitate

Productie energie electrica Constituirea Companiei pentru Electricitate nu se poate realiza in lipsa unei strategii energetice.

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA considera ca infiintarea in graba a Companiei Nationale pentru Electricitate nu se poate realiza atata timp cat nu exista inca o strategie energetica bine definita, transparenta, discutata si asumata de intreaga societate, se arata intr-un comunicat de presa al confederatiei.

"Avand in vedere importanta uriasa a sectorului energetic si impactul major atat asupra societatilor si companiilor implicate, cat si asupra intregii economii romanesti, o asemenea decizie nu poate fi luata de guvern in lipsa unei dezbateri serioase cu partenerii sociali, alaturi de toti ceilalti factori implicati.

Mai mult decat atat, AVAS nu poate patrona noul holding energetic propus de Guvern, deoarece aceasta institutie nu are capacitatea si nici atributiile de a realiza politici energetice si de protectie a consumatorilor, ci numai de privatizare. Astfel, societatile ar trebui mai intai trecute in subordinea Ministerului Economiei si apoi unificate, evident dupa aparitia strategiei energetice, care sa elimine cealalta strategie care vorbeste de complexuri energetice.

Avand in vedere aspectele mentionate, suntem convinsi ca exista  suficiente motive ca Guvernul Romaniei sa procedeze fara graba, respectand  legislatia, si sa initieze discutii serioase cu toti cei implicati, inclusiv partenerii sociali, pentru a evita atat modificarile periodice ale acestei hotarari, cat si conflictele  sociale inerente in cazul aparitiei sale", a delcarat Bogdan Iuliu Hossu.

Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
18/04/2008 - Acest articol a fost citit de 3765 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 298 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Legislatie"
Stirile anterioare
Energie din deseuri | Directive europene
Lege americana pentru energie ecologica
Proiectul primei companii romanesti de energie...
Obligativitatea introducerii becurilor...
Stirile urmatoare
Legislatie taxe vamale
Protectia designului industrial
Liberalizarea pietei energetice
Liberalizarea sectorului energetic european
Monitorizarea electronica in timp real a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| vollmax| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric