GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme Stratus ftServer - Modelele 2600, 4500, 6300


ghidelectric.ro
Vineri, 19 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme Stratus ftServer - Modelele 2600, 4500, 6300


A cincea generatie de sisteme Stratus® ftServer®, ofera disponibilitate accesibila si continua, protectie extinsa a datelor si o performanta de pana la 4 ori fata de cea a generatiei anterioare de ftServer.

Sistem redundant Stratus ftServer Echipate cu procesoarele quad-core Intel® Xeon® si dispunand de arhitectura Intel QuickPath Architecture, modelele ftServer 2600, 4500 si 6300 pot rula mediile de operare Microsoft® Windows Server® 2008, Red Hat® Enterprise Linux si VMware® vSphereTM 4. Aceste servere standard pentru industrie, fault-tolerant, elimina complexitatea operationala si costurile ridicate inerente altor solutii.

Cu un pret sub solutiile cluster comparabile, modelul entry-level ftServer 2600 ofera un design compact care combina valoarea economica cu managementul usor. Este o alegere ideala pentru volumul de implementat in locuri atate la distanta - sau ca servere fault-tolerant ce inlocuiesc serverele obisnuite stationare.

Sistemele ftServer 4500 aduc afacerilor o solutie puternica si texibila pentru afaceri dedicate din domeniul prelucrarii. Sistemul utilizeaza tehnologia Intel® QuickPath cu controlere integrate de memorie de viteza ridicata si interconexiuni care ridica performantele sistemului, largimea de banda si fiabilitatea. Aceste imbunatatiri de design sunt completate de disponibilitatea, performanta si securitatea oferite de sistemele de operare.

Sistemul de varf al gamei, ftServer 6300 foloseste doua procesoare de inalta performanta, quad core Intel Xeon pentru a oferi niveluri superioare de putere de procesare. Caracteristici fara compromisuri cum ar fi tehnologia Hyper-Threading, controlere integrate de memorie si interconectari de mare viteza fac acest sistem potrivit pentru aplicatii pentru firme sau solutii pentru centrele de date cu tranzactii intensive. Astfel de medii includ virtualizarea serverelor, motor de baze de date, transfer electronic de fonduri, online banking, lantul de aprovizionare, si cloud computing.

Indiferent de modelul ftServer ales, esti sigur ca vei beneficia de continuitatea afacerii, integritatea datelor, satisfactia clientului, la cele mai ridicate niveluri de viteza in industrie.

Caracteristici de procesare continua®

Tehnologia de procesare continua Stratus, The Smarter Approach to UptimeTM, este aplicata in orice sistem ftServer. Fiecare aspect al serverului - hardware, software si servicii - este proiectat pentru a preveni defectiunile neplanificate. Firma dvs. castiga o protectie ridicata a afacerii, fara a fi posibile erorile, fara repetate proceduri de testare, sau orice efort suplimentar pentru a face posibile aplicatiile cu clustere.

Tehnologia Lockstep

Componente hardware Duplex

Elimina erorile critice de tipul single points of failure.

Detecteaza si izoleaza erorile.

Ofera o singura imagine a softului.

Ofera zero timp de comutare.

Replicate, componentele hardware fault-tolerant hardware proceseaza aceleasi instructiuni la un moment dat. In eventualitatea unei functionari eronate a unei componente, componenta partenera este activa si poate continua operarea normala. Nu exista caderi ale sistemului si nu se pierd date.

Un server de tip fault tolerant (tolerant la erori) este alcatuit din doua parti. Fiecare parte contine toate componentele gasite intr-un server tipic - procesoare, discuri, porturi I/O, surse de alimentare cu energie etc. Aceste doua unitati sunt inglobate impreuna la nivelul procesorului. Ele opereaza in mod Lockstep. Indiferent de ce se intampla in unitatea de nivel superior, aceeasi operatie se executa simultan in unitatea inferioara. In eventualitatea defectarii unei componente (cum ar fi defectarea unui procesor) detectia interna a erorilor scoate din functionare componenta defecta. Nu exista date pierdute si chiar o defectare completa a unei parti nu va avea nici un impact asupra utilizatorului final. Serverul Stratus va suna la sediu pentru a comanda componentele de schimb proprii. Componentele sunt de tip „plug-in“ si nu necesita instrumente sau comenzi de la tastatura pentru reparare. Este necesara o singura licenta de la Microsoft pentru sistemul de operare si baza de date MS SQL.

Tehnologia Lockstep foloseste componente hardware replicate fault tolerant care proceseaza aceleasi instructiuni la acelasi moment dat. In eventualitatea unei functionari defectuoase, componenta partenera continua operarea normala si previne oprirea sistemului. Sistemul elimina de asemenea erorile hardware tranzitorii care pot provoca erori de software. Sistemele ftServer folosesc o configuratie standard DMR (Dual Modular Redundancy) care include doua unitati centrale de prelucrare si de memorie. Sistemul I/O fault-tolerant (tolerant la defecte) este separat logic de sistemul de memorie CPU. Ca logica hardware, un ASIC client lucreaza ca o punte intre CPU si portul de I/O si ofera detectia erorilor nucleului, izolarea erorilor si logica de sincronizare pentru arhitectura lockstep. Toleranta la erorile I/O, (Fault-tolerant I/O) este implementata folosind bus-uri PCI replicate, adaptoare I/O si dispozitive replicate. Sunt disponibile cai multiple pentru orice operatie logica de I/O, incluzand atat operatii externe cat si interne de stocare de informatie. Orice operatie de I/O va avea ca rezultat o incercare folosind o cale alternativa pentru a asigura finalizarea cu succes a operatiei de I/O.

Software Failsafe

Software-ul nostru failsafe lucreaza impreuna cu tehnologia lockstep pentru a preveni multe erori de software, de la escaladarea intreruperilor. Alte aspecte ale software-ului sunt capturate, analizate si raportate catre Stratus. Aceasta permite personalului de suport tehnic sa aiba o apropiere activa pentru corectarea problemelor software-ului inainte ca ele sa apara. Chiar si datele memorate sunt protejate constant si pastrate.

Arhitectura ActiveServiceTM

Sistemele Stratus ftServer monitorizeaza constant propria lor operare. Arhitectura Active Service are fundamentele in designul hardware-ului si in tehnologia oferita de Access features. Posibilitatile sistemului de automonitorizare si diagnoza sunt capabile de identificarea corecta a componentei specifice hardware sau software care cauzeaza o functionare anormala. Eliminarea muncii de cautare, eliminare si testare a componentelor defecte ca si inlocuirea lor in functionare, diferentiaza clar sistemele ftServer fata de solutiile alternative de disponibilitate ridicata. In eventualitatea defectarii unei componente, sistemul apeleaza automat Stratus Customer Assistance Center care ofera informatii despre actiunea concreta care trebuie intreprinsa. Cele mai multe componente pentru inlocuit ajung in 24 ore. Componentele hot-plugg (ce permit inlocuirea in timpul functionarii) sunt usor de inlocuit de utilizatori fara instrumente speciale, comenzi sau vizita unui inginer de teren. Odata instalata, noua componenta este automat integrata in sistemul ce functioneaza. De-a lungul acestui intreg proces, sistemul dvs. si aplicatia vor continua sa mearga normal.

24 x 7 Suport pentru Sisteme Critice

Mobilizat pentru Disponibilitate

Suport telefonic Global 24 x 7.

Izolare precisa a defectelor, dispecerizarea de componente.

Stratus se concentreaza pe problemele de OS.

Partener Microsoft® Gold Certified.

Partener Red Hat Certified and Support.

Partener VMware Global Alliance.

Program garantat disponibilitate asigurata.

Serviceabilitatea este implementata direct in hardware si software-ul de sistem. Aceasta permite sistemului ftServer sa izoleze automat defectele componentelor si sa raporteze orice defect imediat la Stratus Customer Assistance Center (CAC). Serviciul nostru Advanced Exchange ne permite sa livram subansamble catre fiecare loc important din lume in 24 de ore. Hardware-ul nostru ne permite sa livram componenta corecta 100% din timp. Stratus ofera un program de disponibilitate 100% cu Assured Availability Plus Critical Service level.

Memorarea si stocarea ftScalableTM

Solutia de stocare a datelor de la Stratus imbina disponibilitatea in mod inovativ intr-o carcasa economica si scalabila 2U. Aceasta performanta ridicata, cu tabel de adrese modulare dedicat, mediu de stocare impartit si conectat la retea - permite configurarea dinamica si progresiva a sistemului pe masura ce necesitatile afacerii dvs. o cer. Ca si alti membri a familiei de produse ftServer, solutia scalabila este proiectata pentru disponibilitate continua. Componentele redundante, controlerul automat de erori integrat si posibilitatea de a schimba componentele in timpul functionarii, combinate cu suportul multi I/O, asigura integritatea maxima a datelor si protectia lor.

Virtualizarea infrastructurii cu VMware

Beneficiile virtualizarii:

Sunt necesare mai putine servere - economiseste licente Windows si MS SQL.

Provizionarea simpla a serverelor virtuale suplimentare.

Mediul de test poate rula pe aceeasi platforma hardware de server.

Excelente optiuni pentru disaster recovery.

Server fault-tolerant care asigura zero timp de efectiuni si fara pierderi de date.

Indeplineste cerintele normelor (de ex. in stiintele vietii).

Parteneriat GE IP & Stratus ftServer - Companie a disponibilitatii

GE IP a fost reseler global Stratus pentru opt ani. Stratus ftServer poate fi vandut de toti distribuitorii si reprezentantele GE IP. Stratus Technologies - The Availability Company de peste 30 de ani intre liderii industriei in disponibilitatea tehnologiei si serviciilor.

Livrare Stratus

Produsele si serviciile care ofera si sustin cel mai ridicat nivel de disponibilitate pentru medii traditionale si virtualizate.

24/7 Serviciul Mission-Critical care asigura performante end-to-end si SLA care depasesc 99,999%.

Stratus ftServer este un server hardware cu avantaje tehnice unice care ofera aproape 100% timp de functionare si este simplu de implementat si de intretinut, fara un suport IT complex.

Server Fault-Tolerant Server cu pana la 96 GB de memorie, 8 TB capacitate de stocare fizica, Full redundant si componente Hot plug-and-play (componentele se pot schimba in timpul functionarii).

Timp de functionare de neegalat, elimina pierderile de date si nefunctionarea aplicatiilor.

Sistem usor de intretinere, monitorizarea la distanta si alertare.

Solutii comune GE dezvoltate pe serverele Stratus ftServers

Istoric Date.

Executia si analiza loturilor.

HMI/SCADA.

Urmarire si depistare.

Integrare dispozitive.

Executia productiei.

Despre General Equipment Automation


General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.
GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.
Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

Contact

General Equipment Automation SRL
Tel/Fax: +40 0256 274 545
Email: gea@geautomation.ro
www.geautomation.ro
Coriolan Brediceanu 8/601
300011 Timisoara Romania

Comenteaza aici

 

 

 

 

 

 
10/05/2011 - Acest articol a fost citit de 3495 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
GE - contracte pentru 258 de turbine eoliene in...
GE Intelligent Platforms: Proficy® HMI/SCADA –...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric