GE Intelligent Platforms: Proficy Machine Edition 7.0


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy Machine Edition 7.0


GE Intelligent Platforms are placerea sa anunte lansarea Proficy Machine Edition versiunea 7.0.

Proficy Machine Edition

GE Intelligent Platforms are placerea sa anunte lansarea Proficy Machine Edition versiunea 7.0 cu suport pentru configurare LAN I / O Profinet, separarea configuratiei hardware de logica in timpul descarcarii, importa fisiere din Toolchest sub forma de copie, pastreaza ierarhia proiectului atunci cand acesta se restaurareaza, precum si imbunatatirea calitatii produselor pentru Vizualizare si Control.

Aceasta noua versiune ofera suport pentru configurare LAN I / O Profinet, separarea configuratiei hardware de logica in timpul descarcarii, importa fisiere din Toolchest sub forma de copie, pastreaza ierarhia proiectului atunci cand acesta se restaurareaza, precum si imbunatatirea calitatii produselor pentru Vizualizare si Control.

 

 

Proficy Machine Edition versiunea 7.0 vine cu urmatoarele caracteristici noi:

Configurarea LAN pentru intrarile/iesirile (I / O) Profinet - Proficy Machine Edition 7.0 ofera posibilitatea de a crea, afisa, si configura retele LAN pentru I / O Profinet. Se pot adauga si elimina controlere si dispozitive I / O Profinet de la un LAN Profinet. In plus, la modulele GEIP, exista posibilitatea de a adauga dispositive I / O de la parte treta prin importul fisirului GSDML al dispozitivului in configuratorul Proficy Machine Edition al I / O Profinet. Acest lucru permite dispozitivului de la terta parte sa fie configurat in baza caracteristicilor descrise in fisierul sau GSDML.

 

 

Pentru controlul LAN, se ofera o vizualizare ierarhica a echipamentelor de retea, care reflecta controlerele I / O si dispositive I / O din configuratia hardware. Exista posibilitatea de a naviga la nodul asociat din configuratia hardware pentru a vizualiza proprietatile controlerului I / O si a lansa configurarea frecventei de actualizare. In plus, exista posibilitatea de a utiliza programul de vizualizare pentru a crea rapoarte LAN complete si vizualizarea erorilor a tuturor dispozitivelor din LAN.

 

 

Separearea dintre Configuratia Hardware si Logica in timpul download-ului - Mecanismul de declansare al cuplului configuratiei hardware (HWC) si logica a fost imbunatatit pentru a permite descarcarea configuratiei hardware si a logicii in mod separat, atat timp cat nu se fac modificari asupra variabilelor I / O mapate in configuratia hardware (HWC). Optiunile de descarcare pentru HWC si logica sunt intotdeauna disponibile in Proficy Machine Edition 7.0. Daca cuplarea dintre HWC si Logica trebuie sa fie executata, utilizatorii au optiunea de a descarca HWC si Logica, impreuna sau sa anulati modificarile facute la variabilele din HWC.

 

 

Importul fisierelor din Toolchest sub forma de copie - Acum exista posibilitatea de a importa acum un fisier din Toolchest ca o copie cu un nume nou si Identificator Unic Global (GUID) unic, inclusiv toate fxClasses si fxParts. Acest lucru permite modificarea fisierului importat mentinand, in acelasi timp, fisierul original ca o entitate separata.

 


Pastreaza ierarhia unui proiect la restabilirea lui - O noua optiune permite unui proiect sa fie restaurat in fisierul unde a fost creata o copie de rezerva. Se vor crea folderele in mod automat in cazul in care nu exista o ierarhie a proiectului. Aceasta facilitate elimina necesitatea de a cauta exact folderul din My Computer sau din Shared Projects de pe tab-ul Manager pentru a restabili un proiect.

 

 

Despre General Equipment Automation

 

 

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

 

 

 

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.

 

 

Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

 

 

 

Contact

 

General Equipment Automation SRL

 

Tel/Fax: +40 0256 274 545

 

Email: gea@geautomation.ro

 

www.geautomation.ro

 

Coriolan Brediceanu 8/601

 

300011 Timisoara Romania

 

 

 
07/09/2011 - Acest articol a fost citit de 3360 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric