GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu PROFINET


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu PROFINET


PACSystems« RX3i cu PROFINET permite controlul in timp real, optimizat, al datelor de proces precum si performante remarcabile de automatizare a sistemelor nu face compromisuri privind performanta sau siguranta pentru aplicatii distribuite.

PACSystems RX3i cu PROFINET

GE Intelligent Platforms a lansat PACSystems® cu solutie Profinet integrata in timp real, fiind un protocol deschis la nivel mondial peste Ethernet standard. Acest produs nou  combina standarde deschise intr-o solutie care creeaza o valoare semnificativa a fiabilitatii, conectivitatii si performantei. PACSystems cu Profinet ofera o desfasurare flexibila care minimizeaza necesarul de hardware si problemele de configurare, imbunatateste timpii de functionare ai aplicatiei cu costuri minime si indeplineste cererile utilizatorilor pentru performanta inalta a sistemelor distribuite.


PACSystems cu Profinet este proiectat pentru intreprinderi care migreaza de la sistemele de control centralizat spre structuri distribuite bazate pe Ethernet. O retea de viteza mare cu capacitatea de a oferi o cantitate mare de marimi I/O, fara a compromite performanta, PACSystems cu Profinet poate functiona in zone cu un nivel de zgomot ridicat si acopera distante mari in timp real, cu o capacitate redundanta pentru a maximiza timpul de functionare.


"Companiile, in prezent, apreciaza solutiile care controleaza infrastructurile critice si operatiunile de productie la cele mai inalte niveluri de performanta", a declarat Bernie Anger, Vice Presedinte la departamentul Sisteme de Comunicatii si Control pentru GE Intelligent Platforms. "Noul PACSystems cu Profinet ajuta clientii nostri la cresterea nivelului de productie, cresterea performantelor activelor si de a imbunatati siguranta lor".


"Industria de automatizare lucreaza de o perioada lunga de timp pentru a oferi un control in timp real, asupra Ethernet-ului standard pentru simplificarea performantei si infrastructurii", a declarat Connie Chick, Manager General  pentru Controlul Produsului Global de la GE Intelligent Platforms".  "Pentru a obtine adoptarea la scara larga a Ethernet-ului ca o retea de control, este necesar ca dispozitivele conectate sa se comporte si sa arate ca si marimile I/O locale - eliminand complexitatea retelei la configurare,  facand utilizarea incredibil de usoara oriunde,  fara a compromite performanta sistemului. PACSystems inseamna a lua standardele deschise si a le imbunatatii pentru aplicatii specifice".


“Suntem incantati in mod deosebit de acest anunt de la GE“, a declarat Michael Bryant, Director PI pentru America de Nord. “GE a continuat sa lucreze la integrarea PROFINET in cadrul produselor, sistemelor si solutiilor sale deoarece este un protocol deschis, dezvoltat de companiile de profil la nivel global. Aceasta inseamna o prezenta globala sustinuta de cunostinte locale. In plus, PROFINET ofera o performanta mai mare si un acces mai bun la datele de productie in timp real”.

Utilizand PROFINET combinat cu PACSystems, GE ofera toate beneficiile unui sistem Ethernet fara complexitate. Configuratia bazata pe denumiri permite solutii in doar cateva minute. Switch-urile incorporate cu tip de cablu la alegere prin cupru sau fibra optica pentru conexiune directa inseamna ca nu este necesar hardware in plus pentru conectivitate, permitand distante lungi intre nodurile I/O si siguranta crescuta. Adoptarea unui protocol MRP (media redundancy protocol) intr-o topologie tip inel permite clientilor sa puna nodurile in mod offline fara a opri aplicatia. In cazul intreruperii unui fir, sistemul redirectioneaza traficul de date in mai putin de o milisecunda fara a intrerupe nodurile I/O. PACSystems este cunoscut pentru fiabilitatea sa extraordinara pe care o ofera si extensiile PROFINET aduc o semnficatie in plus acestei abilitati.

Platformele de automatizare care indeplinesc sarcini multiple necesita conectivitate in timp real bazata pe standarde deschise nu doar spre dispozitivele din nivelul de productie, dar si spre sistemele de management al productiei care impartasesc date si informatii in cadrul intreprinderii”, potrivit lui Craig Resnick, Director Cercetare la ARC Advisory Group. “PACSystems cu PROFINET integrat implineste aceste cerinte de pe piata oferind o solutie “conecteaza si porneste” pentru a desfasura comunicatii industriale in timp real bazate pe Ethernet la toate nivelurile de productie din intreprindere, utilizand TCP/IP impreuna cu standarde IT”.


PACSystems cu PROFINET stabileste un standard nou pentru integrarea sistemelor deschise, oferind utilizatorului beneficii clare si o trecere mai usoara spre tehnologie noua in viitor”, a concluzionat Chick. “Scopul nostru este de a face clientii mai productivi in mod instantaneu prin simplificarea si eliminarea unei sarcini inutile”.

Despre General Equipment Automation


General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.


Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

Contact

General Equipment Automation SRL
Tel/Fax: +40 0256 274 545
Email: gea@geautomation.ro
www.geautomation.ro
Coriolan Brediceanu 8/601
300011 Timisoara Romania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
12/09/2011 - Acest articol a fost citit de 3064 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric