GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2
Proficy HMISCADA - CIMPLICITY CIMPLICITY HMI 8.2 aduce o serie de capabilitati noi care permit dezvoltarea unor aplicatii noi, extinderea sistemelor existente, respectarea cerintelor de reglementare si sa beneficieze de cele mai recente tehnologii ale sistemelor de operare si script-urilor avand drept rezultat un timp scurt de reactie, costuri de productie reduse si in final, productivitate si profitabilitate crescute.


Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™ este o solutie client/server bazata pe vizualizare si control, care permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate, oferind informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare. Cu cele mai noi caracteristici ale ultimei versiuni Proficy HMI/SCADA -  CIMPLICITY 8.2, care include script-uri .net, expresii historian pentru animatii si script-uri, aprobare pentru schimbarea de alarme, integrare cu Proficy SOA si Proficy Workflow, instrumente de notificare noi  si optiune imbunatatita a inregistratorului grafic digital DGR 2.2, operatorii si inginerii de productie detin mijloacele si siguranta unui control si monitorizari al fiecarui aspect al productiei, al echipamentelor si al resurselor. Rezulta un timp scurt de reactie, costuri de productie reduse si in final, productivitate si profitabilitate crescute.

CIMPLICITY HMI permite operatorilor si echipei de management sa ia decizii mai bine informate datorita tehnologiei de vizualizare in timp real (cimview & web) si a motorului sau robust de automatizare. Intreaga echipa poate gestiona anumite parti ale fabricii, ale intregii companii sau global – din orice locatie! CIMPLICITY HMI ofera si un inregistrator Digital Graphic Replay (DGR) 2.2  care permite echipei sa mearga inapoi in timp si sa analizeze grafic evenimente din trecut. CIMPLICITY HMI ofera plusvaloare concentrandu-se pe usurinta in exploatare in productia de bunuri si industria de proces.


Ce aduce nou Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2?


Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2 aduce o serie de capabilitati noi care permit dezvoltarea unor aplicatii noi, mai rapid, extinderea sistemelor existente, respectarea cerintelor de reglementare si sa beneficieze de cele mai recente tehnologii ale sistemelor de operare si script-urilor. Unele dintre cele mai interesante noi caracteristici cheie in versiunea 8.2 sunt:


•Un instrument nou pentru configurarea modului de navigare cu interfata utilizator tip bara, tip arbore sau tip fila. 

 

•Un instrument nou CIMLayout pentru a adauga ecrane multiple intr-un display cu sarcini independente si cicluri de actualizare.•O optiune noua AlarmCast pentru notificarea unei varietati de dispozitive cum ar fi telefoane mobile, BlackBerry, PDA-uri, receptoare de date fixe.


•Un instrument nou Marquee Manager pentru afisarea datelor pe o varietate de afisoare Andon.•Suport pentru script-uri .NET care suporta VB.net (Visual Basic) si C# (posibilitatea de a rula in paralel scriptu-uri existente).

•Editare SCADA in SOA pentru a declansa fluxuri de lucru Proficy.

•Expresii Historian in cadrul scriptu-urilor si animatiilor pentru a permite operatorilor sa obtina informatii analitice atunci cand doresc.

•Aprobare pentru Schimbarea Alarmelor (semnatura digitala).

•Suport de sesiuni multiple pentru Inregistratorul Grafic Digital si driver pentru Memoria Reflectiva de Mare Viteza.

•Suport pentru Windows 7 si Server 2008 R2 pe 64biti WoW (Windows On Windows).

Dezvolta aplicati noi mai repede, extinde sistemele deja existente, respecta cerintele de reglementare si profita de avantajul celor mai noi tehnologii cu CIMPLICITY 8.2.


Despre General Equipment Automation

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.

Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.


Contact

General Equipment Automation SRL

Tel/Fax: +40 0256 274 545

Email: gea@geautomation.ro

www.geautomation.ro

Coriolan Brediceanu 8/601

300011 Timisoara Romania

 
06/09/2011 - Acest articol a fost citit de 3928 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 51 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric