GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time Information Portal 3.5


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time Information Portal 3.5


Proficy Real-Time Information Portal ofera utilizarea bazata pe Web si imbunatatiri ale performantei ca sa faciliteze luarea deciziilor de afaceri in baza unor date in timp real din cadrul intreprinderii.

Proficy Real Time Information Portal 3.5 Aplicatia cu rol de tablou de bord executiv de la GE Intelligent Platforms permite crearea, intr un mediu securizat, de rapoarte si analize consistente informational.

GE Intelligent Platforms a anuntat astazi disponibilitatea celei mai recente versiuni a Proficy® Real Time Information Portal, o solutie bazata pe web pentru vizualizarea indicatorilor de performanta cheie care stau la baza deciziilor de afaceri. Proficy Portal permite crearea unor pagini web interactive, bogate in informatii, intr-un mediu configurabil cu „autoservire”. Acest lucru permite executivilor sa vizualizeze, sa raporteze si sa analizeze usor si interactiv datele, intr-un mediu securizat, din practic orice locatie de pe glob.

 

 

Proficy Portal sprijina luarea deciziilor in timp real permitand vizualizarea si analizarea datelor pertinente, determinand initiative de crestere a calitatii si imbunatatire continua. Abordarea sa unica, bazata pe web, permite dezvoltarea fara utilizarea de cod HTML, dandu-le utilizatorilor libertatea de a cauta si configura conexiunile dintre componentele grafice si de analiza avansata, avand cunostinte minime sau fara cunostinte de programare software.

 

 

"Proficy Portal satisface nevoile clientului si ofera plusvaloare prin vizualizare si analiza a datelor din intreprindere in vederea sustinerii imbunatatirii operationale, responsabilitatii corporative si imbunatatirii procesului de afaceri", a declarat Sheila Kester, Manager General pentru Operations Management Software. "Ca si client bazat pe web al platformei Proficy Software de la GE Intelligent Platforms, Proficy Portal furnizeaza capabilitati de analiza, raportare si vizualizare avansata acolo unde si cand ai nevoie de acestea."

 

 

Noile caracteristici ale Proficy Portal versiunea 3.5 includ:

 

Variabile de ecran: utilizarea variabilelor in cadrul ecranelor si surselor de date.
Surse de date parametrizate: schimba rapid sursa de date; faciliteaza dezvoltarea mai rapida a ecranelor pentru locatii multiple.
Nume de penita configurabile: legende de grafice mai intuitive.
Nume de penita tip expresie: lucrul cu nume sugestive in dezvoltarea expresiilor.
• Suport pentru sistem de operare pe 64 biti.
• Imbunatatiri ale performantei: raspuns mai bun la seturi de date mai mari.

 

 

Proficy Portal este un exemplu bun al modului in care solutiile si software-urile  dezvoltate de GE, in valoare de aproximativ 4 miliarde de dolari anual, imbunatatesc productivitatea clientilor.

 

 

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/managementuloperatiunilor

 

 

Despre GE Intelligent Platforms

 

 

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com

 

 

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.

 

 

Despre General Equipment Automation

 

 

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

 

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.

 

Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

 

 

Contact

 

 

General Equipment Automation SRL

 

Tel/Fax: +40 0256 274 545

 

Email: gea@geautomation.ro

 

www.geautomation.ro

 

Coriolan Brediceanu 8/601

 

300011 Timisoara Romania

 

 
18/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2472 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
GE - contracte pentru 258 de turbine eoliene in...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric