GE Intelligent Platforms: Proficy Machine Edition 6.5


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy Machine Edition 6.5


Solutia software consolidata de la GE simplifica programarea si scurteaza timpul de solutionare.Instrumentele software Proficy® Machine Edition de la GE Intelligent Platforms imbunatatesc eficienta inginereasca si analiza de proces.

Proficy Machine Edition 6.5

GE Intelligent Platforms a anuntat lansarea  Proficy Machine Edition 6.5, un mediu de dezvoltare universal pentru HMI, actionari si control al miscarii si aplicatii de automatizare, in care toate acestea impart un singur spatiu de lucru si un singur set de instrumente software. Cuplat cu o structura eficienta, prietenoasa si o interfata utilizator standardizata, Proficy Machine Edition este proiectat pentru usurinta in exploatare si timp scurt de solutionare pentru intregul ciclu de viata al proiectului. De la configurare si dezvoltare pana la punere in functiune si mentenanta, Proficy Machine Edition 6.5 imbunatateste eficienta inginereasca generala in ceea ce priveste dezvoltarea aplicatiei si ofera utilizatorilor un avantaj durabil pentru afacerea lor.

 

 

In noua versiune este inclusa abilitatea de a importa si exporta logica de automatizare in format XML. Acest fapt permite utilizatorilor sa pastreze strategiile de automatizare in format standardizat XML si sa importe selectiv blocuri logice pentru a crea un proiect de automatizare complet. In plus, aceasta capabilitate permite Proficy Machine Edition sa interfateze cu instrumente de programare si proiectare externe care sunt capabile sa genereze cod de automatizare in XML. Utilizatorii pot alege sa-si proiecteze sistemul utilizand un instrument de dezvoltare tert si apoi sa importe logica generata XML in Proficy Edition Machine.

 

 

"Proficy Machine Edition 6.5 continua sa imbunatateasca reaplicabilitatea programelor, sa simplifice dezvoltarea aplicatiilor si sa reduca timpul de punere pe piata al produsului", a declarat Yuen Kam, Manager de Produs  pentru Proficy Machine Edition in cadrul GE Intelligent Platforms. "Acest lucru este deosebit de benefic pentru clientii OEM, care produc utilaje sau skiduri similare in serie mare. Ofera instrumentele necesare finalizarii proiectelelor si obtinerii mai rapide a veniturilor din aplicatiile realizate."

 

 

Alte caracteristici noi ale Proficy Machine Edition 6.5 includ:

 


• O facilitate a panourilor operator QuickPanel prin intermediul instrumentului local de afisare a graficelor de tendinta istorice, pentru diagnoza rapida si depanare;
• Capabilitati imbunatatite de publicare web si conectivitate la distanta;
• Un instrument prietenos pentru actualizarea la distanta a fisierelor de proiect in panourile operator QuickPanel;
• Instrument fereastra Data Logger pe platforme PC pentru analiza rapida a tendintelor si depanare;
• Optimizarea comunicatiilor cu controlerele pentru imbunatatirea performantei generale.

 

 

"Proficy Machine Edition 6.5, ofera aplicatiilor de interfata operator instrumente de diagnoza si depanare mai bine dotate, care vor reduce timpul de nefunctionare si vor imbunatati eficienta productiei", a declarat Hanuman Gadepalli, Manager de Produs pentru Interfete Operator din cadrul GE Intelligent Platforms.

 

 

Proficy Machine Edition 6.5 este ultimul exemplu al modului in care afacerile pentru servicii de software si solutii ale GE, in valoare de 4 miliarde de dolari pe an, ajuta clientii sa-si imbunatateasca productivitatea.

 

 

Proficy Machine Edition 6.5 este disponibil imediat.

 

 

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/machineedition

 

 

Despre General Equipment Automation

 

 

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

 

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.

 

Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

 

 

Contact

 

 

General Equipment Automation SRL

 

Tel/Fax: +40 0256 274 545

 

Email: gea@geautomation.ro

 

www.geautomation.ro

 

Coriolan Brediceanu 8/601

 

300011 Timisoara Romania

 

 
16/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2834 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 61 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
GE - contracte pentru 258 de turbine eoliene in...
GE Intelligent Platforms: Proficy® HMI/SCADA –...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric