GE Intelligent Platforms: Proficy Process Systems 2.0


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy Process Systems 2.0


Solutia imbunatatita pentru automatizari de proces a GE ofera clientiilor din energie, apa si petrol si gaze un control sporit, micsorand costul total de proprietate.

Proficy Process Systems 2.0

Proficy® Process Systems 2.0 schimba jocurile in tehnologia DCS printr-o arhitectura flexibila care introduce modulele de control definite de utilizator.

GE Intelligent Platforms a anuntat astazi lansarea Proficy  Process Systems 2.0, o platforma software extrem de flexibila de automatizari de proces, ideala pentru aplicatii din industria energetica, a apelor si a petrolului si gazelor, care va ajuta la scaderea costului total de proprietate prin reducerea costurilor asociate cu proiectarea, punerea in functiune, exploatarea si mentenanta operatiunilor de proces si asigurarea unui avantaj competitiv durabil al afacerilor. Aplicatiile tipice includ: productia de abur, tratarea apelor in municipalitati si controlul transportului de petrol de la sonda la rezervor.

 

 

Proficy Process Systems 2.0 simplifica modul de proiectare si mentenanta al unui sistem prin introducerea unor caracteristici ce permit utilizatorilor sa retina, sa standardizeze si sa mentina usor strategiile de automatizare. Odata cu introducerea Modulelor de Control definite de utilizator, clientii vor putea crea solutii de control de proces reutilizabile care vor plasa eficienta inginereasca pe un nou nivel. Integrarea Proficy HMI/SCADA iFIX cu controlerele PAC8000 este o alta caracteristica importanta a acestei versiuni. Acest lucru ofera clientilor libertate deplina in alegerea interfetei HMI si a tehnologiilor de automatizare pe care doresc sa le utilizeze in sistemele lor.

 

 

"Proficy Process Systems a fost intampinat cu mare entuziasm si aprobare de catre clienti din intreaga lume, care sunt constienti de adevaratele avantaje ale acestei arhitecturi integrate revolutionare", a declarat Steve Ryan, Manager General al Process and Safety Solutions. „Cu o dezvoltare organica alaturi de noi achizitii, ne-am pozitionat astfel incat sa oferim solutii de actualitate nu numai pentru industria energetica, apa, petrol si gaze, dar si pentru industrii ca metalurgie si minerit, alimente si bauturi, chimie si ciment din intreaga lume."

 

 

"Unul dintre factorii cheie de diferentiere pe care-l oferim clientilor nostri este un sistem cu o arhitectura flexibila, care este usor de utilizat si poate fi extins de catre utilizator", a declarat Kam Yuen, Manager de Produs Proficy Process. "Cu Proficy Process Systems versiunea 2.0, utilizatorii au abilitatea de a adauga propriile lor blocuri de functii si panouri frontale virtuale, in plus fata de lista lunga a celor oferite odata cu sistemul. Acest lucru permite integratorilor de sistem, producatorilor de echipament OEM si utilizatorilor finali sa creeze blocuri de functii si grafice specifice propriilor lor aplicatii de proces, fapt care va accelera procesul de inginerie si va reduce costurile de punere in functiune si de instruire."

 

Potrivit lui Larry O'Brien de la ARC Advisory Group, "Utilizatorii finali ai automatizarilor de proces se confrunta cu o pierdere masiva de personal cu experienta. In multe cazuri vorbim despre oameni cu 20 sau 30 de ani de experienta. Sistemele de automatizare de proces de astazi trebuie sa fie capabile sa capteze aceste cunostinte intr-un mod semnificativ. Viziunea ARC pentru un Sistem Colaborativ de Automatizare de Proces (CPAS) presupune un acces facil si transparent la informatia corecta din sistemul de automatizare, la momentul potrivit, la persoanele potrivite. Functiile bloc definite de utilizator ale Proficy Process Systems, ofera utilizatorilor si producatorilor de echipament (OEM) o cale de a retine si reutiliza rapid si usor proprietatea lor intelectuala si astfel sa-si  pastreze avantajul competitiv. Exista, de asemenea, potentialul de a reduce costurile de instruire, care au crescut considerabil in industriile de proces, avand in vedere numarul in crestere al lucratorilor neexperimentati."

 

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/processAscultati

 

Cititi foneticCitDespre GE Intelligent Platforms

 

 

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agile si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in industriile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

 

 

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.

 

 

Despre General Equipment Automation

 

 

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

 

GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.

 

Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

 

 

Contact

 

 

General Equipment Automation SRL

 

Tel/Fax: +40 0256 274 545

 

Email: gea@geautomation.ro

 

www.geautomation.ro

 

Coriolan Brediceanu 8/601

 

300011 Timisoara Romania

 

 

 
12/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2449 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile anterioare
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
GE - contracte pentru 258 de turbine eoliene in...
GE Intelligent Platforms: Proficy« HMI/SCADA ľ...
Stirile urmatoare
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: Proficy Real Time...
GE Intelligent Platforms: Proficy HMI/SCADA -...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
GE Intelligent Platforms: PACSystems RX3i cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric