Siemens, parcuri solare in 30 de tari


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens, parcuri solare in 30 de tari


In ultimii ani, Siemens a acumulat foarte multa experienta in construirea centralelor fotovoltaice, prin proiectele dezvoltate in peste 30 de tari, care totalizeaza o putere maxima de peste 160 MW.

panouri fotovoltaice

Echipamentele produse de Siemens sunt de cel mai inalt nivel tehnologic, fapt ce asigura fiabilitatea si cel mai bun randament posibil pentru o centrala fotovoltaica.
   
Care sunt realizarile Siemens in domeniul energiei fotovoltaice?

Siemens produce toata gama de echipamente electrice necesare la construirea unei centrale fotovoltaice: invertoare, transformatoare, celule electrice, statii meteo, sisteme de monitorizare si control. Toate aceste echipamente sunt de cel mai inalt nivel tehnologic, ceea ce asigura fiabilitatea si cel mai bun randament posibil pentru centrala fotovoltaica. In ultimii ani, Siemens a acumulat foarte multa experienta in construirea centralelor fotovoltaice, prin proiectele dezvoltate in peste 30 de tari si care totalizeaza o putere maxima de peste 160 MW. Faptul ca Siemens este si producator, si integrator in domeniul centralelor fotovoltaice aduce firma intr-o pozitie privilegiata in preferintele investitorilor in energii regenerabile, care urmaresc sa lucreze cu parteneri de incredere pentru a-si proteja investitia.
 
Care sunt tarile in care Siemens a construit ferme solare?

Siemens este activ in domeniul energiei fotovoltaice in peste 30 de tari din intreaga lume, dintre care amintesc Franta sau Israel, si, totodata, este foarte interesat de potentialul Romaniei in acest domeniu.
 
Unde se afla cea mai mare ferma solara a Siemens?

Cea mai mare centrala fotovoltaica finalizata de Siemens este la Les Meés, in Franta, si are o capacitate maxima de 31 MW. Centrala a fost instalata intr-un timp-record, de numai 10 luni, si asigura energia electrica necesara unui numar de 12.000 de locuinte. Prin contract, Siemens asigura operarea, si mentenanta centralei pe o perioada de 18 ani, garantand investitorului si parametrii de performanta.
 
Este Siemens implicat, in Romania,  in proiecte care vizeaza energiile regenerabile ?

Siemens a inceput anul trecut, in Romania, primele proiecte in domeniul eolian. Compania noastra ofera o importanta deosebita energiei regenerabile, acest domeniu facand parte din directia strategica de afaceri atat locala, cat si a grupului.
 
In tara noastra sunt comercializate echipamente fotovoltaice produse de Siemens?
 
Siemens Romania are competentele necesare pentru consultanta si comercializarea echipamentelor electrice necesare intr-o centrala fotovoltaica. Pe langa consultanta si comercializare, Siemens Romania poate sa asigure si implementarea unor proiecte la cheie, in calitate de contractor general.
 
Siemens produce panouri fotovoltaice?

Siemens nu produce panouri fotovoltaice, dar are incheiate parteneriate la nivel mondial cu producatori consacrati, pentru a le oferi clientilor solutii optime in functie de particularitatile proiectelor in care sunt implicati. In functie de conditiile concrete in care se dezvolta un proiect de centrala fotovoltaica, exista diferiti parametri care pot deveni foarte importanti sau chiar critici. De exemplu, poate fi important ca suprafata ocupata sa fie minima, si atunci se aleg panouri cu randament foarte mare, sau poate fi important ca investitia initiala sa se incadreze intr-un anumit buget, si atunci se aleg panouri cu un randament mai mic, dar mai ieftine.

Sursa: Green-report

 
06/12/2011 - Acest articol a fost citit de 2170 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Investitiile in energie regenerabila au crescut...
Cel mai mare parc solar din Europa construit de...
Are nevoie Romania de un Minister pentru Energie?
Crestere a productiei de energie eoliana
Campania nationala de constientizare si...
Stirile urmatoare
RECOBAT PLUS: prima organizatie licentiata...
Numarul certificatelor verzi s-ar putea reduce...
Energie eoliana - Vantul norocului peste Romania
Parcul eolian Crucea Nord va avea 36 de turbine
Reducerea numarului de certificate verzi ar...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric