Scumpiri la gaze si energie electrica


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Scumpiri la gaze si energie electrica


Ne asteapta scumpiri ale gazelor si ale energiei electrice. Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste de aproape doua ori si jumatate pana in 2018, potrivit unui calendar stabilit de autoritatile romane cu Fondul Monetar International.

Instalatii de distributie gaze

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste de aproape doua ori si jumatate pana in 2018, potrivit unui calendar stabilit de autoritatile romane cu Fondul Monetar International. Pentru industrie, pretul gazelor din productia interna va creste pâna în 2014 de la 45 de lei si 70 de bani pe megavat ora, cât este acum, la aproape 120 de lei pe megavat ora. Prima majorare va avea loc în decembrie 2012. Populatia va plati mai mult pentru gaze, din 2013: 8 procente în plus, în iulie si înca 2 procente, în octombrie. Ultima crestere a tarifelor este programata pentru octombrie 2018, anunta TVR.

 

Autoritatile se bazeaza pe o reducere treptata a pretului gazelor din import, dar si pe diversificarea surselor de gaze. Inclusiv prin exploatarea gazelor de sist.

 

Guvernul va stabili pâna la sfârsitul acestui an categoriile de consumatori vulnerabili: cei care au venituri mici si trebuie protejati prin masuri speciale. Nu doar pentru plata gazelor, ci si pentru energie electrica. Pentru ca treptat, vor fi eliminate si tarifele reglementate la electricitate. Pentru consumatorii industriali, din septembrie anul acesta, pâna în ianuarie 2014. Pentru populatie, din iulie anul viitor, pâna la sfârsitului lui 2017.

 

Sursa: TVR

 
22/05/2012 - Acest articol a fost citit de 2023 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Eurovial: Expozitie Electrica Demonstrativa
Transelectrica a pus in functiune o noua statie...
EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul...
Ghidelectric.ro se pregateste de relansare
Schrack Technik Romania trece de pragul de 6...
Stirile urmatoare
Emerson Open Doors Day
Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic
Expotehnica si Expo Utilaje Bacau 2012
TIB 2012 - Targul Tehnic International Bucuresti
EEE 2012 - Targ International de Energie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric