Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic


ghidelectric.ro
, 16 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic


La inceputul lunii mai 2012, companiei Syscom 18 i-a fost alocat Codul NATO 0074L de agent economic, astfel ca Syscom 18 va putea fi unul dintre furnizorii Ministerului Apararii Nationale.

skiduri Codul de agent economic NCAGE (NATO Commercial And Governmental Entity) este un cod alfanumeric, format din 5 caractere, care reflecta sursa si localizarea documentatiei tehnice pentru articolul de inzestrare in al carui bloc de identificare este inclus. Primul sau ultimul caracter al acestui cod identifica tara din care este agentul economic si este atribuit de Agentia NATO de Intretinere si Inzestrare (NAMSA).
 
Conform prevederilor art.10 din HG.445/2003, pentru a putea incheia un contract de achizitii cu Ministerul Apararii Nationale, furnizorul trebuie sa obtina in prealabil codul de agent economic atribuit de Biroul National de Codificare.
 
Despre Syscom18:
 
Înființata în 1991 de catre un grup de cercetatori de la IPA București, compania Syscom 18 este un nume binecunoscut în domeniul de automatizari industriale si sisteme de masura din România. Compania și-a început activitatea în calitate de distribuitor de echipamente de automatizare și urmarind tendințele pieței a devenit integrator de sistem și contractor general pentru sisteme de automatizare. Astazi furnizeaza servicii „la cheie”, asigurând proiectare, livrare echipamente, producție dulapuri, elaborare software, instalare, pif, teste, aprobari. De la expertizarea aplicației din punctul de vedere al sistemului de automatizare, realizarea proiectului și pâna la instalarea și punerea sa în funcțiune, Syscom 18 acopera un spectru extins al nevoilor clienților, prin servicii la scara mare și de calitate și prin competențe tehnice.
 
Syscom 18 a achiziționat o hala de producție pentru dezvoltarea activitaților de producție dulapuri, skiduri de masura, stații de masura gaze, sisteme de analizoare, echipamente electronice. Laboratorul de metrologie a fost externalizat, fiind înființata o noua firma, VERCALTEST S.R.L., laborator metrologic acreditat pentru etalonari și verificari.
 
În cei 20 de ani de activitate, Syscom 18 a ajuns sa aiba peste 800 de clienți în România, Orientul Mijlociu și Asia Centrala. Cele mai multe aplicații au fost în industria petrolului și a gazelor naturale, dar și în industria cimentului, ceramica, farmaceutica, metalurgica, alimentara sau cea a tratarii apelor etc.
 
Printre cei mai importanți clienți de-a lungul anilor, se numara Petrom, Romgaz, Transgaz, Rafo, Mittal Sidex, Inspet, Condmag, Armax, Confind, Arpechim, Petrobrazi, Rominserv, ANRS. Începand cu anul 2000, Syscom 18 a executat lucrari și în afara țarii, în Siria, Kazakstan, Iran, Libia, Iordania, Bulgaria, Ungaria.
 
Echipamentele livrate sunt produse de firme renumite, respectând standarde superioare de calitate. Syscom 18 a semnat contracte de distribuție exclusiva cu peste 50 de firme din Europa, SUA sau Japonia.
 
Are cca 150 de angajați, 10 filiale în țara și un volum total de vânzari de aproximativ 22 milioane euro (2007).
 
Firma SYSCOM este certificata ISO 9002 din 1998 (ISO 9001/2004) si ISO18001, ISO14001 din 2006. Este atestata SNP PETROM, INSEMEX, INM. Este membra a ASRO, AAIR, ATTIS, ARGPL și ROLAB.
 
Toate acestea constituie o garanție pentru abordarea profesionista a oricarui proiect de automatizare.
 
23/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1933 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Emerson Open Doors Day
Scumpiri la gaze si energie electrica
Eurovial: Expozitie Electrica Demonstrativa
Transelectrica a pus in functiune o noua statie...
EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul...
Stirile urmatoare
Expotehnica si Expo Utilaje Bacau 2012
TIB 2012 - Targul Tehnic International Bucuresti
EEE 2012 - Targ International de Energie...
Chinezii investesc 1 miliard de euro la Rovinari
AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie de componente auto
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric