Cresterea constanta a pietei romanesti de GPL ii incurajeaza pe producatori sa investeasca in servicii integrate de automatizare


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cresterea constanta a pietei romanesti de GPL ii incurajeaza pe producatori sa investeasca in servicii integrate de automatizare


Potrivit Asociatiei Europene GPL (gaz petrolier lichefiat), autoritatea reprezentativa a industriei GPL la nivel european, consumul de energie pe piata europeana creste cu aproximativ 8% de la an la an, iar ritmul se va accelera dupa 2030.

syscom18

Specialistii din cadrul Asociatiei estimeaza ca pana in 2030 GPL-ul isi va dubla cota de consum din totalul energiei consumate la nivel european. Trendul ascendent al pietei se reflecta si asupra furnizorilor de echipamente dedicate industriei de GPL.

Si in Romania consumul de GPL a inregistrat o crestere constanta in ultimii cinci ani, echivalenta cu o crestere totala de 115% sau cu o rata anuala de crestere de aproximativ 12%. Drept urmare furnizorii romani de servicii integrate de automatizare pentru sectorul de GPL ar putea sa-si extinda gama de servicii pentru a preintampina cererile de pe piata, incluzand in oferta solutii complete de modernizare a sistemelor de masura si automatizare, menite sa imbunatateasca performanta echipamentelor si sa creasca durata de viata a produselor.
“Pentru o serie de rafinarii si distribuitori mari de GPL din Romania precum Petrom, Petrom GPL, Rafo Onesti sau Butan Gas, am furnizat de-a lungul timpului toate echipamentele necesare pentru automatizarea operatiunilor de incarcare GPL, de la skiduri de masura fiscale pana la solutii complete de control si monitorizare a proceselor”, declara Ion Andronache, presedintele companiei romanesti Syscom 18, unul dintre liderii nationali in sectorul de automatizari industriale. La finalul anului 2010 Syscom 18 a finalizat un proiect important, implementand sistemul de control pentru cea mai moderna statie de stocare si imbuteliere GPL din Europa de Sud-Est, apartinand Butan Gas. Syscom 18 a fost integrator de sistem, implementand sistemul de gestiune rezervoare, platformele de cantarire, supravegherea video, alte sisteme specifice. “Echipa tehnica Syscom 18 a avut o contributie esentiala la demararea si la buna finalizare a proiectului investitional”, a declarat Mircea Pintilie, directorul tehnic al Butan Gas Romania.

Tot in 2010 Syscom 18 a produs, instalat si a pus in functiune doua skiduri fiscale de masura GPL, de mari dimensiuni, pentru Petrom. Compania romaneasca de automatizari industriale si sisteme de masura va fi prezenta la Congresul anual al Asociatiei Europene GPL care se va desfasura anul acesta la Bucuresti, intre 22 si 24 iunie. Lideri ai industriei si factori de decizie politici din Europa si din lume vor evidentia principalele provocari si oportunitati din sectorul GPL intr-un context energetic european aflat in schimbare rapida.

Sursa: Syscom 18

Comenteaza aici

 
22/02/2011 - Acest articol a fost citit de 2210 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 31 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Nu folositi echipamente electrice nefunctionale...
Cel mai mare laser din lume va fi construit la...
Cata energie produce si consuma Romania
ICPE: Fulgere pe cale artificiala
Tipuri de motoare electrice
Stirile urmatoare
Studiu APC - 7 tipuri de probleme legate de...
Cercetatorii au generat energie prin mers
Chinezii au inventat priza universala
Copilul ELECTRIC
Primul bec cu LED-uri cu o luminozitate...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric