Primul bec cu LED-uri cu o luminozitate echivalenta a becului clasic de 100 de wati


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primul bec cu LED-uri cu o luminozitate echivalenta a becului clasic de 100 de wati


Cu totii am fost tristi cand autoritatile ne-au obligat sa renuntam la becul lui Edison. Insa, astazi lucrurile au evoluat si pe piata vom avea in curand primul bec cu LED cu luminozitatea echivalenta a becului clasic de 100 W.

bec cu LED

In prezent, cele mai stralucitoare optiuni pentru cei care doresc sa inlocuiasca becurile cu incandescenta in favoarea LED-urilor, sunt cele cu o luminozitate echivalenta a becului clasic de 60 de wati ale becurilor de la GeoBulb II. Lucrurile au devenit si mai stralucitoare luna trecuta cand Switch Lighting, cu sediul in California, a anuntat lansarea unei bec cu LED echivalent a 75 de wati iar acum, aceeasi companie a anuntat ca a creat primul bec cu LED-uri cu luminozitatea echivalenta a becului clasic de 100 W.

 

Pentru a rezolva problema proiectarii luminii led intr-o singura directie, compania Switch a montat LED-urile pe exterior, pe niste degete de metal. Dar ceea ce este cu adevarat surprinzator la acest bec este asa-numita tehnologie „City of Light” a companiei, care permite o luminozitate maxima cu mai putine LED-uri, prin crearea unui mediu de auto-racire in interiorul becului. Pentru a scoate afara caldura degajata de LED-uri, varful rotunjit al becului este umplut cu un lichid nontoxic care curge inspre suprafata becului, pe masura ce acesta se incalzeste. Caldura se imprastie in mod egal pe toata suprafata becului iar apoi lichidul este atras din nou pentru a repeta procesul.

 

Switch Lighting sustine ca toate becurile cu LED-uri ofera lumina incandescenta de calitate iar becul cu LED echivalent a 100 de wati nu este o exceptie. De asemenea, becurile sunt reglabile si pot fi montate in orice directie. In plus, toate partile becului pot fi refolosite, reciclate si regenerate.

 

Becul cu LED-uri cu o luminozitate echivalenta a becului clasic de 100 de wati, de la Switch Lighting, consuma 16W. Compania Switch Lighting sustine ca becul are o durata medie de viata de 20.000 de ore.

 
20/08/2012 - Acest articol a fost citit de 3801 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 176 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Copilul ELECTRIC
Chinezii au inventat priza universala
Cercetatorii au generat energie prin mers
Studiu APC - 7 tipuri de probleme legate de...
Cresterea constanta a pietei romanesti de GPL...
Stirile urmatoare
Miracolul luminii: becul inteligent LIFX
ABB rezolva un puzzle de 100 de ani de...
Becurile LED ar putea fi inlocuite cu unele din...
Electroprecizia Sacele isi va produce singura...
Sistemul wireless Fluke CNX ľ inovatie la nivel...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric