Miracolul luminii: becul inteligent LIFX


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Miracolul luminii: becul inteligent LIFX


Este descris ca fiind cel mai destept bec tip LED pe care l-am putea experimenta vreodata, controlat prin WiFi de pe smartphone. Cu o multime de caracteristici, LIFX a inregistrat vanzari de 600.000 USD in doar 2 zile de la lansare.

iluminat inteligent

LIFX, ne provoaca imaginatia si ne usureaza viata. Deigur veti spune ca am avut si alte concepte LED inteligente, insa becul LIFX este impresionant prin functiile sale, si zic sa il analizam. Este proiectat a fi controlat prin aplicatii de Android sau IPhone, este multicolor-ceea ce va permite sa-i schimbati culoarea in functie de starea de spirit pe care o aveti sau poate chiar in functie de culorile predominante din incaperea in care il folositi, are o durata de viata de 25 de ani (aprox. 40.000 h), ii puteti fixa chiar si intensitate luminii.

Nostalgicii care prefera formatul becului clasic pot fi fericiti, LIFX are forma becului lui Edison si este chiar la fel de usor de instalat ca acela: desurubati becul vechi si il infiletati pe LIFX. Desigur ca va fi obligatoriu sa descarcati aplicatia de functionare pe smartphone-ul dumneavoastra. Dupa ce veti descarca si aplicatia, este gata de utilizare: ii puteti seta functia de oprire/pornire cand parasiti incaperea, sau ii puteti regla intensitatea luminii in functie de perioada zilei-aici trebuie mentionat ca il puteti uzita ca si lumina de veghe pentru copii, chiar ii puteti sincroniza lumina cu ritmul muzicii din camera, si puteti face toate aceste minunatii de la distanta.

 

 

 

 

 

Cu  toate functiile extraordinare ale sale, becul LIFX are la baza avantajele folosirii sale: este un bec eficient care economiseste consumul de energie electrica si dureaza mai mult decat becul clasic.

 

 

 

Inca becul nu se gaseste in Romania, insa stim ca pretul pentru cumpararea unuia este de aproximativ 6 USD. Il asteptam si pe rafturile noastre.

Filmul de prezentare aici: http://www.youtube.com/watchtv=cRaPQDzkJcQ

 

 

 

 

 
28/09/2012 - Acest articol a fost citit de 2829 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 120 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Primul bec cu LED-uri cu o luminozitate...
Copilul ELECTRIC
Chinezii au inventat priza universala
Cercetatorii au generat energie prin mers
Studiu APC - 7 tipuri de probleme legate de...
Stirile urmatoare
ABB rezolva un puzzle de 100 de ani de...
Becurile LED ar putea fi inlocuite cu unele din...
Electroprecizia Sacele isi va produce singura...
Sistemul wireless Fluke CNX ľ inovatie la nivel...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric