Copilul ELECTRIC


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Copilul ELECTRIC


Un pusti de doar 3 ani mananca lucruri necomestibile, in special fire electrice. Joseph Hughes sufera de sindromului Pica, o boala foarte rara care ii induce nevoia de a se hrani cu fire electrice si materiale plastice.

Copilul ce manaca fire electrice

Boala pustiului este o afectiune ce se manifesta prin tendinta de a manca orice este necomestibil: hartie, pamant, gunoi, chiar si propriul par. Medicii spun ca este vorba despre anumite carente in organism - lipsa unor nutrienti - care pot dezvolta aceste pofte ciudate. Iar oamenii de stiinta nu au gasit inca o explicatie plauzibila pentru aceasta tulburare.

 

Joseph Hughes sufera de sindromul Pica, iar boala ii induce nevoia de a se hrani cu fire electrice si materiale plastice. Desi boala este periculoasa, ea poate disparea in timp, fara interventie medicala, insa acest lucru se intampla doar in unele cazuri si in multi ani de zile. Mama baiatului a fost socata cand si-a vazut copilul mancand cabluri electrice. S-a temut in principal ca acesta sa nu se electrocuteze, in plus, era un obicei bizar. Copilul a ros cablurile consolei Wii de jocuri, cablul incarcatorului de telefon, precum si multe altele.

 

Medicii au fixat diagnosticul copilului, iar mama lui a aflat astfel ca este vorba de un sindrom rar care il transforma intr-un copil ciudat pentru cei din jur, fiind astfel tinut la distanta de majoritatea.Familia copilul a depasit supararea situatiei si chiar a gasit solutii de a-l proteja pe acesta de electrocutare: Joseph poarta tot timpul pantofi ce au talpa de cauciuc.

 
06/08/2012 - Acest articol a fost citit de 2013 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Chinezii au inventat priza universala
Cercetatorii au generat energie prin mers
Studiu APC - 7 tipuri de probleme legate de...
Cresterea constanta a pietei romanesti de GPL...
Nu folositi echipamente electrice nefunctionale...
Stirile urmatoare
Primul bec cu LED-uri cu o luminozitate...
Miracolul luminii: becul inteligent LIFX
ABB rezolva un puzzle de 100 de ani de...
Becurile LED ar putea fi inlocuite cu unele din...
Electroprecizia Sacele isi va produce singura...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric