Generatorul Tesla, sursa de electricitate gratis


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Generatorul Tesla, sursa de electricitate gratis


Marele inventator Nikola Tesla, supranumit si Stapanul electricitatii, a lasat in urma sa o schita a unui generator de curent electric captat din aer, pe care si-au insusit-o agentii FBI dupa moartea acestuia.

generator tesla

Chiar daca aceasta schita a fost pastrata timp indelungat de cei de la FBI, Wikileaks a facut rost de aceasta schita si a publicat-o pe internet. In prezent 230.000 de oameni din 160 de tari experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.

Soarele, combustibil inepuizabil


Marele om de stiinta Nikola Tesla sustinea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti. Pe de alta parte, Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.


Tesla avea o viziunea globala, el voia sa capteze pentru folosul omenirii uriasa cantitate de energie aflata intre ionosfera – unde se afla particulele pozitive – si pamantul incarcat negativ, un potential de 360.000 de volti.
Conform schitei lui, se pot construi sisteme electrice de la cativa volti, pentru incarcat telefoanele mobile sau mai puternice, care sa faca sa functioneze becuri, frigidere, chiar televizoare cu plasma, indiferent la ce altitudine ai fi, in zonele in care nu este tras curent electric. Sau un generator care sa alimenteze intreaga casa!

Puterea electrica se afla pretutindeni in cantitati nelimitate. As putea pune in functiune toata masinaria lumii cu aceasta energie, fara sa fie nevoie de carbune, petrol, gaz sau alt combustibil”, spunea Tesla.


Astfel a inventat masina electrica in 1931, dar fara baterii. Functiona cu o antena care capta energie electrica din eter! Acesta sustinea, „Nu vor trece multe generații pâna când mașinile noastre vor putea funcționa folosind o energie obținuta din orice punct din univers!” J.P. Morgan, J.D. Rockefeller si Henry Ford  au fost de-a dreptul inspaimantati.


Tocmai din acest motiv companiile de multe miliarde de dolari obtinuti tocmai din exploatarea nocivilor combustibili pusi de Tesla pe linie moarta si-au retras sprijinul pe care initial i l-au acordat. J.P. Morgan, de exemplu, investise 150.000 de dolari intr-un sistem mondial de radiodifuziune pe care Tesla a promis ca-l va construi. Insa, cand acesta a inceput construirea Turnului Wardenclyfe, in cadrul proiectului de transmisie de electricitate wireless, Morgan a facut tot posibilul sa-l impiedice. Ce e mai grav, elita bancara i-a pus si eticheta de „savant nebun”.


La 7 ianuarie 1943, Tesla a murit falit, la varsta de 86 de ani, intr-o camera a hotelului New Yorker. Primii care i-au rascolit camera au fost agentii FBI, care au sustras, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine (desi Tesla era cetatean american), toate proiectele la care lucra, inclusiv „agenda neagra” in care se afla si schita generatorului de electricitate captata din eter. Toate inventiile la care lucra au ajuns la Departamentul de Razboi, care le-a trecut la „top secret”. Multe dintre „secretele disparute ale lui Tesla” si-au gasit aplicabilitate in armata americana. Asa cum se arata intr-un documentar BBC, „Maestrii ionosferei”, Nicolae Tesla a fost primul care a folosit ionosfera in scop stiintific. Lui ii datoreaza omenirea primul sistem de comunicatie wireless, primii roboti, prima telecomanda, aparate de zbor cu decolare verticala si multe altele. Macar acum, prin dezvaluirile Wikileaks, sa-i datoreze omenirea si scutirea de la plata curentului electric. S-au gasit cativa intreprinzatori care au experimentat, plecand de la schita lui Tesla, generatoare de mare putere, cat sa alimenteze o locuinta cu toata aparatura electrica si acum vand „secretul” pentru 100 de dolari.  Iar componentele unui generator care sa alimenteze gratuit o casa intreaga costa tot 100 de dolari. Gasiti sfaturi importante privind construirea unui generator Tesla la environmentalfriendly.org/tesla, la teslagenerator.tv, teslasgenerators.com.

 
17/07/2012 - Acest articol a fost citit de 9743 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 173 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012
EnableTalk ľ Manusa care converteste semnele in...
Pila lui Nicolae Karpen da energie de 62 de ani!
Studentii romani au creat un robot de 100 puncte
Mana bionica, inventata de un student roman
Stirile urmatoare
Automobil cu motoare electrice in roti!
O noua inventie ar putea deveni un ajutor de...
Cum sa faci apa din aer
Productia de energie electrica gratuita, prin...
Chinezii au adoptat un mod inedit de prelevare...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric