Productia de energie electrica gratuita, prin efectul de piramida


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Productia de energie electrica gratuita, prin efectul de piramida


Un cercetator roman, fost profesor de fizica, a brevetat o ciudatenie tehnica - productia de energie electrica gratuita prin efectul de piramida. Prin Piramida lui Keops aceasta a transformat atractia gravitationala a Pamantului in curent electric.

Piramida lui Keops, prototip de inventie

Un fost profesor universitar, cercetator al Institutul National de Inventica Iasi, a descoperit metoda de a obtine curent electric gratuit. Acesta a folosit piramida lui Keops, in miniatura, careia i-a pastrat cu exactitate proportiile, drept suport pentru a transforma atractia gravitationala a Pamantului in curent electric. I-a dat numele de rezonator cavitational si l-a brevetat.

 

Macheta este inalta de 50 cm si emite la borne un curent care alimenteaza permanent un led de 0,01 A. De fapt transforma campul magnetic al Pamantului in energie electrica prin intermediul efectului de piramida, practic producand energie electrica gratuita din pitramida lui Keops. Macheta este din lemn invelit in structuri speciale din cupru si este functionala 100%. Deja pe baza acestei inventii inedite se discuta cu o companie canadiana care s-a aratat interesata de dezvoltarea acestui proiect la scara larga.

 

Avand la baza principiul despre care vorbim, pentru a alimenta cu energie electrica gratuita o locuita de patru camere, o baie si o bucatarie, din calculele profesorului Bursuc, ar fi nevoie de o piramida de 15 metri inaltime.

 

Profesorul Constantin Bursuc a invetat si motorul cu plasma, experimentat cu succes in poligonul militar de la Orastie, in anul 1993. Cine ar fi crezut ca faimoasa piramida a lui Keops, ce a fost construita in timpul dinastiei a IV-a (acum 4500-4700 de ani), pentru a servi drept mormant acestui faraon, va ajunge in anii nostri inspiratie a inventatorilor de renume ai Romaniei spre a revolutiona tehnologiat

 
31/07/2012 - Acest articol a fost citit de 20360 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 741 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
Cum sa faci apa din aer
O noua inventie ar putea deveni un ajutor de...
Automobil cu motoare electrice in roti!
Generatorul Tesla, sursa de electricitate gratis
Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012
Stirile urmatoare
Chinezii au adoptat un mod inedit de prelevare...
Se infiinteaza Liga Inventatorilor din Romania
Concurs de roboti subacvatici
Inventii realizate de femei care au schimbat lumea
Robotul subacvatic care se alimenteaza de la soare
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric