Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012


ghidelectric.ro
Vineri, 26 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012


Humul de tonifiere este inventia lui Andrei Victor Sandu (28 de ani), din Iasi, care a participat la Expozitia de inventica INPEX 2012, unde a primit 3 premii, printre care si premiul special de promovare a inventiilor.

premii inventica

Romania a stralucit în Statele Unite, la cea de-a 27-a editie a INPEX 2012, expozitie de inventica. Inginerul Andrei-Victor Sandu, reprezentantul Forumului Inventatorilor Români (FIR), s-a întors de curând din Statele Unite ale Americii cu trei importante premii. Acestea au fost obtinute la cea de-a 27-a editie a expozitiei de inventica INPEX 2012, care a avut loc peste ocean, la Pittsburg, între 13 si 15 iunie.

 

Tânarul inginer Andrei Victor Sandu din Iasi de 28 de ani, din Iasi, s-a întors acasa cu trei premii de la Expozitia de inventica INPEX 2012 de la Pittsburg. Andrei a primit si un premiu special de promovare a inventiilor, pentru produsul sau: hamul de tonifiere.

 

Inventia ieseanului poate fi folosita în cazul unor probleme medicale. Hamul are o parte rigida care apasa pe mijlocul spatelui si care îl va determina pe cel care-l poarta sa adopte o pozitie corecta. Scopul hamului pentru tonifiere este corectarea problemelor la coloana vertebrala.

 

„Hamul pentru tonifiere este practic un dispozitiv de corectare si reeducare a coloanei vertebrale. Marea diferenta spre deosebire de ce se gaseste pe piata ar fi ca are loc o corectare activa a problemelor de spate, el poate fi adaptat la orice dimensiune a individului. Are o parte rigida care apasa pe coloana vertebrala, iar noi, în momentul în care simtim durerea, ne vom îndrepta voluntar. Când obosim relaxam si iar voluntar îndreptam, vom adopta o pozitie corecta a spinarii fara sa ne gândim la acest lucru. Pe viitor, hamul nostru va fi fixat cu ajutorul unor bretele si de curea, astfel încât sa implicam mai multe grupe de muschi", explica inginerul Andrei Victor Sandu.

 

La cele 360 de standuri de la INPEX 2012, una dintre cele mai mari expozitii americane (si din lume) de inventica, au fost prezentate peste 1.000 de inventii de pe tot mapamondul.

 
11/07/2012 - Acest articol a fost citit de 2242 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
EnableTalk – Manusa care converteste semnele in...
Pila lui Nicolae Karpen da energie de 62 de ani!
Studentii romani au creat un robot de 100 puncte
Mana bionica, inventata de un student roman
Chirurg premiat la Salonul de Inventica 2012
Stirile urmatoare
Generatorul Tesla, sursa de electricitate gratis
Automobil cu motoare electrice in roti!
O noua inventie ar putea deveni un ajutor de...
Cum sa faci apa din aer
Productia de energie electrica gratuita, prin...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric