Studentii romani au creat un robot de 100 puncte


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Studentii romani au creat un robot de 100 puncte


Studentii din Sibiu ne dovedesc ca sunt fruntasi in proiectarea si crearea de roboti. Sunt ani buni deja de cand ne-am obisnuit ca studentii din Sibiu sa se claseze pe primul loc in campionatul national de roboti.

eurobot

Sapte studenti ai Facultatii de Inginerie "Hermann Oberth" din Sibiu au reusit sa creeze un robot. Nu unul de nota 10, ci unul de nota 100, daca e sa ne luam dupa cele peste 100 de puncte pe care le–a acumulat în concursul european de robotica "Eurobot" 2012.

 

Noua echipe s-au înscris în competitia nationala gazduita de universitatea sibiana, iar concursul a fost câstigat de Technocrats, echipa a Facultatii de Inginerie "Hermann Oberth". 65 de puncte a acumulat robotul creat de studentii Stefan Muntean - anul III Mecatronica, Andrei Klein - anul III Calcu­latoare, Mihaela Sima - anul III Electronica, Victor Badea - anul III Calculatoare, Mihai Stefanescu - anul III Calculatoare, Alexandru Vinerean - anul III Mecatronica, Madalina Stoia - anul III Calculatoare, sub îndrumarea profesorului Laurean Bogdan.

 

Technocrats, Ac Mecs si Like a Box sunt cele trei echipe care au intrat în competitia europeana Eurobot, alaturi de alte 230 de echipe. Technocrats a avut meciuri cu echipe din Belgia, Elvetia, Franta si Rusia, cel mai bun scor înregistrându-l în disputa cu echipa belgiana Cmos: 30-6. Mai trebuie spus ca toate meciurile au fost sustinute cu echipe clasate pe locurile I si II în campionatele nationale, ba mai mult în cel de-al patrulea meci sibienii au avut drept adversar echipa RCVA, cea care avea sa câstige Eurobot 2012. Tehnocrats a realizat cel mai mare punctaj dintre echipele românesti prezente la campionatul din Franta si s-a clasat pe locul 17 în topul final Eurobot..

 
06/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2258 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
Mana bionica, inventata de un student roman
Chirurg premiat la Salonul de Inventica 2012
Inventii realizate de prefectul Clujului
Un roman castigator la cea mai mare competitie...
Economisiti energie atunci cand clipiti
Stirile urmatoare
Pila lui Nicolae Karpen da energie de 62 de ani!
EnableTalk ľ Manusa care converteste semnele in...
Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012
Generatorul Tesla, sursa de electricitate gratis
Automobil cu motoare electrice in roti!
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric