Chirurg premiat la Salonul de Inventica 2012


ghidelectric.ro
Sambata, 24 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Chirurg premiat la Salonul de Inventica 2012


Dan Sabau, medic sef la Sectia Clinica Chirurgie II, la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, a primit medalia de aur la Salonul Inventica 2012, pentru prototipul - Dispozitiv pentru aspiratia chistului hidatic hepatic sau a celui de ovar -

salonul de inventica

Prof.univ.dr. Dan Sabau a primit medalia de aur la Salonul de inventica 2012 pentru prototipul "Dispozitiv pentru aspiratia chistului hidatic hepatic sau a celui de ovar".  Cea de-a 16-a editie a Salonului Cercetarii, Inventicii si Transferului Tehnologic INVENTICA 2012 a avut loc în perioada 13-15 iunie, la Iasi. Inventia medicului sibian a a fost apreciata de un juriu international, format din specialisti din Marea Britanie, Croatia, Ucraina, Spania, Iran, Malaesia, Coreea de Sud, Rusia si România. Pe langa medalia de aur chirurgul a primit si "o diploma de recunoastere a înaltei contributii stiintifice aduse în cadrul evenimentului".

 

„Acest premiu ma onoreaza si reprezinta o încununare a eforturilor sistematice pe care le-am facut pentru dezvoltarea unor astfel de aparate. Mai mult, este un mare câstig de imagine pentru Sibiu si pentru medicina din acest oras, întrucât demonstreaza ca exista preocupare pentru dezvoltarea tehnicilor medicale, în folosul pacientilor", a declarat dr. Dan Sabau. „De altfel, trecutul, prezentul si viitorul medicinei înseamna inovatie, iar prin inovatie a crescut eficienta actului medical", a mai adaugat acesta.
 
Salonul Inventica este una dintre cele mai prestigioase competitii de acest tip, "o olimpiada a spiritului inventiv", dupa cum spun organizatorii.
 
Competitia a fost organizata de Institutul National de Inventica, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Universitatea de Arte "George Enescu" Iasi si Societatea Inventatorilor Români din Iasi, si a adus laolalta numerosi cercetatori din universitati si institute de cercetare românesti si internationale.

 
27/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2028 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
Inventii realizate de prefectul Clujului
Un roman castigator la cea mai mare competitie...
Economisiti energie atunci cand clipiti
Doua medalii de aur castigate de USV la un...
Periuta cu manivela si omul bionic, atractii la...
Stirile urmatoare
Mana bionica, inventata de un student roman
Studentii romani au creat un robot de 100 puncte
Pila lui Nicolae Karpen da energie de 62 de ani!
EnableTalk ľ Manusa care converteste semnele in...
Hamul unui iesean, castigator la INPEX 2012
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric