Eurovial: Expozitie Electrica Demonstrativa


ghidelectric.ro
Luni, 6 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Eurovial: Expozitie Electrica Demonstrativa


Euro Vial Lighting organizeaza a - III - a Expozitie electrica demonstrativa, 24-26 mai 2010, strada Nicolae Filimon, nr 23 Constanta ( zona Halta Traian), intrarea libera.

Eurovial In perioada 24-25 mai, Euro Vial organizeaza cea de a treia editie a Expozitiei electrice demonstrative. Sediul firmei din strada Nicolae Filimon, nr 23 (fosta halta Traian), Constanta este locul unde se pot afla detalii despre case inteligente si eficienta energetica. La aceasta expozitie electrica vor fi prezenti reprezentanti ai firmelor: Philips Romania, 3M, Gerkon Electro, Obo Bettermann, Gewiss, Courbi Rom. Organizatia Recolamp si Asociatia Romana A Electricienilor (AREL) vor fi de asemenea prezente.

Expozitia permite vizitatorilor accesul la produse si producatori din domenii variate, intr-un singur loc. Prin aceasta expozitie se urmareste expunerea produselor printre diverse clase de clienti, posibilitatea de a demonstra aplicatiile posibile si modul de utilizare a noilor game sau produse lansate, o comunicare directa cu clientul pentru obtinerea de impresii si reactii ale utilizatorilor finali.


Despre Eurovial

Euro Vial Lighting, este societate cu capital integral privat romanesc, activand in domeniul distributiei de materiale si echipamente electrice. Societatea are implementat din 2004 International Certificate for Quality Management System ISO 9001:2000; acum aliniat la noul standard 9001:2008. Oferta de produse comercializate precum si serviciile cu valoare adaugata ale Euro Vial Lighting se adreseaza in principiu celor 3 mari segmente de piata acoperite: constructiile tertiare, rezidentiale precum si cele industriale. Euro Vial Lighting are sediul central in Constanta si filiale in Bucuresti, Brasov, Iasi, Galati, Craiova

 
10/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1962 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Transelectrica a pus in functiune o noua statie...
EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul...
Ghidelectric.ro se pregateste de relansare
Schrack Technik Romania trece de pragul de 6...
REACT- Sistem integrat pentru monitorizare...
Stirile urmatoare
Scumpiri la gaze si energie electrica
Emerson Open Doors Day
Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic
Expotehnica si Expo Utilaje Bacau 2012
TIB 2012 - Targul Tehnic International Bucuresti
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric