Reparatii sisteme de semnalizare si instalatii fixe de tractiune electrica


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Reparatii sisteme de semnalizare si instalatii fixe de tractiune electrica


Repararea a 300 de kilometri de cale ferata, 2.000 de metri liniari de poduri si podete, 1.000 de metri liniari de tuneluri, 15 kilometri de terasamente si 25 de instalatii de sisteme de semnalizare si instalatii fixe de tractiune electrica

Instalatii electrice feroviare 8,4 miliarde lei pentru reteaua de cai ferate

Infrastructura feroviara se afla intr-un stadiu avansat de degradare si necesita, in perioada 2009-2020, investitii totale de 8,4 miliarde de lei, adica 700 de milioane de lei anual.

Aceste fonduri ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor (MT). Suma ar putea asigura repararea, in fiecare an, a 300 de kilometri de cale ferata, 2.000 de metri liniari de poduri si podete, 1.000 de metri liniari de tuneluri, 15 kilometri de terasamente si 25 de instalatii de sisteme de semnalizare si instalatii fixe de tractiune electrica.

In prezent, 40% din reteaua de cale ferata si peste 60% din numarul total de poduri si podete au depasit termenul-limita la care ar fi trebuit reparate.

Aceasta situatie mareste riscul producerii de accidente. In cazul in care CFR nu va primi subventii, vor fi introduse noi restrictii de viteza, vor aparea noi puncte periculoase si se va ajunge la cresterea timpilor de mers si la intarzieri in graficul trenurilor de calatori. MT a promovat, la sfarsitul lunii martie, un proiect de ordonanta de urgenta prin care solicita guvernului sa aprobe subventii de 828 de milioane de lei in acest an, pentru ca CFR SA sa acopere costurile de administrare, intretinere si reparatii ale infrastructurii feroviare.

In proiectul de act normativ, institutia arata ca nivelul veniturilor CFR SA a scazut din 2004 si pana in prezent, tariful aplicat transportului public de calatori crescand doar cu 2%-3%, in timp ce costurile s-au majorat cu 28%.


Sursa: Financiarul.COM
 
12/06/2008 - Acest articol a fost citit de 4672 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 210 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Exportul de electricitate romaneasca
Cresterea tarifelor europene la energie
Energia electrica bulgara
Profit la Vulcan SA
Fabricarea becurilor cu filament incandescent...
Stirile urmatoare
Intermediarii de electricitate
Influenta pretului la energia electrica
Pretul energiei electrice
Facturi abonati Electrica Muntenia Sud
Capitalul Electroputere SA Craiova
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric