Facturi abonati Electrica Muntenia Sud


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Facturi abonati Electrica Muntenia Sud


Romanian International Bank va incasa facturile abonatilor Electrica Muntenia Sud

Romanian International Bank incaseaza, incepand cu 1 iulie 2008, facturile abonatilor Electrica Muntenia Sud  din municipiul Bucuresti si judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu prin toate sucursalele RIB.

Incasarea se face pe baza facturii, fara plata vreunui comision de catre clientul utilizator casnic, in intervalul orar 9-17, de luni pana vineri.

Procesul de incasare este unul rapid datorita faptului ca toate sucursalele RIB sunt prevazute cu cititoare de coduri de bare ce au posibilitatea scanarii codurilor de bare unidimensionale si bidimensionale.

Prin incheierea parteneriatului cu Electrica Muntenia Sud, dorim sa-i asiguram inca odata pe partenerii  Romanian International Bank de continua noastra preocupare, atat pentru imbunatatirea serviciillor oferite, cat si de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostri. 

In baza conventiilor incheiate cu partenerii nostri, RIB incaseaza prin sistemul de cititoare de coduri de bare facturi emise de Orange Romania, Romtelecom si ordine de plata emise de catre persoanele juridice catre Trezoreria Statului.

Sistemul de plata on-line  al RIB permite incasarea facturilor partenerilor nostri din orice sucursala RIB. Prin aceste parteneriate RIB si-a propus sa imbunatateasca  gradul de confort oferit clientilor sai  si sa reduca timpul de asteptare al clientului.

Oferind depozite cu dobanzi de top la valuta si la lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din Romania, prin certificarea retelei de bancomate la standardele EMV de catre MasterCard  pentru acceptare la plata a cardurilor cu microprocesor si crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB isi consolideaza pozitia de banca axata pe calitatea superioara a produselor.

Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
27/06/2008 - Acest articol a fost citit de 8106 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 161 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Pretul energiei electrice
Influenta pretului la energia electrica
Intermediarii de electricitate
Reparatii sisteme de semnalizare si instalatii...
Exportul de electricitate romaneasca
Stirile urmatoare
Capitalul Electroputere SA Craiova
Cereri crescute de energie electrica
Preturi mai mari la energia electrica
Factura la electricitate a CFR
Citirea contoarelor
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric