Capitalul Electroputere SA Craiova


ghidelectric.ro
Joi, 22 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Capitalul Electroputere SA Craiova


AVAS analizeaza documentele doveditoare pentru infuzia de capital la Electroputere SA Craiova

Compania Al-Arrab Contracting Company Limited, noul proprietar al Electroputere Craiova, a depus la AVAS, prin intermediul Casei de avocatura "Bostina & Asociatii", documentele doveditoare privind varsarea capitalului de lucru in suma de 37milioane de euro pentru care s-a angajat prin contractul de privatizare.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) analizeaza in prezent documentele ce au fost depuse pana la termenul legal, respectiv 24 iunie 2008. Rezultatele analizei vor fi facute publice de indata ce aceasta va fi finalizata.

Termenul pana la care cumparatorul Electroputere Craiova trebuia sa realizeze infuzia de capital este de 6 luni de la data transferului dreptului de proprietate, respectiv 13 mai 2008.

Pe 6 noiembrie 2007, la Craiova, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu si presedintele Al-Arrab Contracting Company Limited, Said Bahjad Said au semnat contractul de privatizare al societatii Electroputere Craiova. Valoarea totala a tranzactiei s-a ridicat la peste 120 milioane euro.

AVAS a vandut un numar de 78.009.632 actiuni, reprezentand 62,8259% din capitalul social al SC Electroputere SA Craiova, pentru 2.340.288,96 euro.

Restul actiunilor pana la 100% din capitalul social au fost trecute in proprietate privata, la inceputul anilor ’90, prin Programul de privatizare in masa (PPM).

Cumparatorul Al-Arrab Contracting Company Limited din Arabia Saudita si-a asumat un program investitional in cuantum de 23.084.000 euro, dintre care 3.084.000 euro investitii de mediu si 20.000.000 euro investitii pentru dezvoltare si retehnologizare.

Pentru rezolvarea crizei de lichiditati existente in societate, cumparatorul s-a angajat sa realizeze o infuzie de capital de lucru de 37.000.000 euro.


Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
27/06/2008 - Acest articol a fost citit de 2357 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 46 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Facturi abonati Electrica Muntenia Sud
Pretul energiei electrice
Influenta pretului la energia electrica
Intermediarii de electricitate
Reparatii sisteme de semnalizare si instalatii...
Stirile urmatoare
Cereri crescute de energie electrica
Preturi mai mari la energia electrica
Factura la electricitate a CFR
Citirea contoarelor
Supercomputer de trei megawati de energie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric