Curentul electric este nociv


ghidelectric.ro
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Curentul electric este nociv


Cercetatorii planetei se intrec in a ne arata cele mai nocive lucruri din viata noastra

Traim intr-o lume periculoasa.

Aproape ca nu exista lucru care sa nu te ucida. Sau, daca in cel mai fericit caz scapi cu viata, sigur ramai fara benzina in mijlocul unei pustietati.

Cercetatorii planetei se intrec in a ne arata cele mai nocive lucruri din viata noastra. Am inventat telefonul mobil dar, dupa doar cativa ani, aflam ca ne provoaca tumori - prima oara la cap. Nu conteaza daca ai handsfree, il tii la brau si asta este groaznic pentru ficat.

Daca legi mobilul cu o sfoara si il tragi dupa tine, o sa-i ucizi pe cei din jur. Ba chiar am vazut un experiment, postat pe internet, in care poti sa faci floricele cu ajutorul undelor emise de telefonul mobil.

O nebunie, pentru ca si antenele care retransmit semnalele sunt mortale. Nu a demonstrat nimeni asta, dar daca un individ care locuieste in preajma lor isi da obstescul sfarsit, sigur a patit-o din cauza radiatiilor.

Avem si studii potrivit carora banalul bec distruge atmosfera, provoaca gauri in stratul de ozon.

Fereasca Dumnezeu sa stai prea mult sub bec... Asa ca este musai sa traim pe intuneric cat mai mult timp. Bine, exista alternativa, lampile ecologice, dar nu baga nimeni mana in foc ca, peste cativa ani, nu vor provoca si ele ceva tumori maligne.

S-a ajuns chiar sa se spuna ca mai multi copii la un loc provoaca incalzirea globala din cauza faptului ca se agita tot timpul si „arunca” in aer cantitati imense de dioxid de carbon!

Curentul electric este si el nociv. Nu ma refer la faptul ca mori daca bagi degetele in priza, ci la radiatiile produse de liniile de transport ale energiei electrice.

De fapt, orice in lumea asta emite radiatii, nu numai materialele radioactive. Citeam despre lampile de birou care „ucid” podoaba capilara. Despre cuptoarele cu microunde care declanseaza cancerul. Etc. etc.
[...]


Articol complet in Suntem fara scapare!, pe Financiarul.COM
 
23/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3334 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 91 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Curent electric cu ajutorul bacteriilor
Cel mai mic tranzistor din lume
Roboti industriali: Snake-botul
Captarea fulgerelor
Electricitate direct din caldura
Stirile urmatoare
Privatizarea Icemenerg
Economia de energie casnica
Tehnologie video - televizorul in actualitate
Supraconductorul ideal
Comunicatii de generatia a treia
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric