Profit Nuclearelectrica


ghidelectric.ro
Vineri, 1 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Profit Nuclearelectrica


Nuclearelectrica are un efect pozitiv atat asupra sistemului energetic, cat si asupra stabilitatii tarifului la electricitate

Energie electrica nucleara Nuclearelectrica a obtinut in primul semestru un profit brut de 87 milioane de lei, in crestere cu 45%, si a consemnat o cifra de afaceri de 681 milioane lei, aproape dubla fata de nivelul din perioada similara din 2007, pe fondul intrarii in exploatare a reactorului 2 al centralei de la Cernavoda.

Compania nu a precizat valoarea profitului net din primul semestru al acestui an. In primul semestru, compania a livrat in sistem 4,71 milioane MWh de electricitate, cu 66,4% mai mult fata de nivelul de 2,83 milioane MWh din primul semestru din 2007. Astfel, compania a acoperit aproximativ 18% din necesarul de energie electrica la nivel national, ocupand pozitia a doua, dupa Hidroelectrica.

„Producand de doua ori mai multa energie electrica de origine nucleara, cu o dependenta nesemnificativa fata de variatia pretului combustibilului nuclear, Nuclearelectrica are un efect pozitiv atat asupra sistemului energetic, cat si asupra stabilitatii tarifului la electricitate”, se arata in comunicatul de presa emis de institutie.

Totodata, in primele sase luni valoarea creantelor si a datoriilor a scazut cu 20% fata de primele sase luni din 2007, fara ca Nuclearelectrica sa inregistreze creante sau arierate restante semnificative. Anul trecut, compania a avut un profit net de 88,6 milioane lei si o cifra de afaceri de 909,6 milioane lei.

Sursa: Financiarul.COM

Video: Alimentare reactor nuclear

 
20/08/2008 - Acest articol a fost citit de 3104 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 47 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Resurse de energie primara si electrica in...
Importuri de energie
Supercomputer de trei megawati de energie...
Citirea contoarelor
Factura la electricitate a CFR
Stirile urmatoare
Centralele eoliene depasesc sase ori...
Resurse energie electrica Romania
15 industrii care vor avea de suferit de pe...
48% cauta informatii despre echipamente...
Agentia de evaluare financiara Fitch...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric