Constructiile verzi fac parte din responsabilitatea sociala a corporatiilor


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Constructiile verzi fac parte din responsabilitatea sociala a corporatiilor


Constructiile verzi fac parte din responsabilitatea sociala a corporatiilor si o reglementare la nivel european a standardelor verzi de constructie se impune pentru a asigura cresterea acestui sector.

Constructiile verzi fac parte din responsabilitatea sociala a corporatiilor

Aceasta este una din principalele concluzii din cadrul intalnirilor care au avut loc pe durata Saptamanii Europene a Padurilor, care s-a desfasurat intre 20 si 24 octombrie si a constat in peste 100 de evenimente in 30 de tari europene.
Tema "Impactul ’Cladirilor Verzi’ asupra sectorului forestier" si rolul lemnului in constructia verde au fost de mare importanta in cadrul intalnirilor de saptamana trecuta si au fost subiectul mai multor workshop-uri. Delegatii au cazut de acord asupra necesitatii de a promova folosirea lemnului care este un material verde si ieftin pentru constructie si renovare. Sectorul constructiei de cladiri verzi, rezidential sau non-rezidential, este unul cu mare potential pentru cresterea eficientei energiei si un nou motor economic, a declarat Ed Pepke, reprezentant al Comisiei Economice pentru Europa a Natiunilor Unite (UNECE). Helmuth Resch, profesor la Universitatea de Resurse Naturale si Stiinte Aplicate din Viena, a tinut sa precizeze ca reglementari la nivel european privind standardele de "green building" se impun avand in vedere ca unele sisteme actuale prevad ca lemnul folosit in constructie sa fie certificat, dar nu si alte materiale ceea ce dezavantajeaza folosirea lemnului.
Reprezentantii guvernelor UE au reafirmat importanta sectorului padurilor in lupta impotriva schimbarilor climatice si in conservarea biodiversitatii. De asemenea ei au subliniat rolul jucat de paduri in segmentul in crestere al energiilor regenerabile. S-a cazut de acord si asupra faptului ca actuala crestere a folosirii lemnului in productia de energie este benefica luptei impotriva schimbarilor climatice, dar induce o concurenta cu industriile traditionale care folosesc lemnul, situatie care va trebui reglementata.

Sursa: PROMPT MEDIA

 
29/10/2008 - Acest articol a fost citit de 2459 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Agentia Internationala pentru Energii Regenerabile
Subventii pentru energie regenerabila
Deseuri electrice Timisoara
Proiecte eoliene intre 50 si 100 MW finantate...
Energie termica si electrica din biogaz
Stirile urmatoare
Subventii pentru energie regenerabila din 2009
A fost o noua Mare Debarasare in 248 de localitati
S-a dat start Programului de inlocuire a...
Testari de racordare ale sistemelor bazate pe...
Energie solara pentru Parcul National Retezat
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric