A fost o noua Mare Debarasare in 248 de localitati


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

A fost o noua Mare Debarasare in 248 de localitati


Campania Marea Debarasare initiata de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si sustinuta de organizatiile colective Ecotic, Environ si Recolamp a inceput sambata dimineata.

Campania “Marea Debarasare” initiata de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si sustinuta de organizatiile colective Ecotic, Environ si Recolamp a inceput sambata dimineata. Actiunea s-a desfasurat la fel ca in editiile anterioare: cetatenii au scos in fata locuintelor deseurile de echipamente electrice si electronice, iar primariile - prin operatorii de salubritate – au colectat aceste echipamente, transportandu-le spre punctele de colectare stabilite in plan local. Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi, a monitorizat intreaga actiune desfasurata la nivel national, insa nu s-a implicat direct in evenimentele care au loc pe parcursul acestei zile. “Am luat aceasta decizie deoarece deja a inceput campania si nu doresc sa transform Marea Debarasare intr-un subiect electoral”, a spus ministrul Mediului.
248 de primarii atat din mediul urban, cat si din mediul rural au confirmat participarea la cea de-a patra editie a campanei "Marea Debarasare" sambata, 1 noiembrie 2008. De asemenea, in cadrul acestei editii a campaniei a fost continuat si proiectul pilot de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice din zonele rurale, de aceasta fiind angrenate localitatile rurale din alte patru judete - Sibiu, Suceava, Bihor si Ilfov. In acest sens, echipajele politiei au patrulat si supravegheat buna desfasurare a activitatii de colectare a deseurilor, fiind pregatite sa intervina in cazul unor activitati ilegale de colectare desfasurate de persoane neautorizate. Astfel, s-a urmarit prevenirea dezasamblarii aparatelor si depozitarea in locuri publice sau in orice alte locuri decat cele special amenajate.

Sursa: PROMPT MEDIA

 
03/11/2008 - Acest articol a fost citit de 1938 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Subventii pentru energie regenerabila din 2009
Constructiile verzi fac parte din...
Agentia Internationala pentru Energii Regenerabile
Subventii pentru energie regenerabila
Deseuri electrice Timisoara
Stirile urmatoare
S-a dat start Programului de inlocuire a...
Testari de racordare ale sistemelor bazate pe...
Energie solara pentru Parcul National Retezat
Marea debarasare in 24 judete
Program de eficienta energetica pentru 2009 - 2010
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric