Productia industriala a scazut cu 12% in ianuarie 2009 fata de ianuarie 2008


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Productia industriala a scazut cu 12% in ianuarie 2009 fata de ianuarie 2008


In luna ianuarie 2009, productia industriala a crescut fata de luna precedenta cu 0,9% si a scazut fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 12,1 %, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica.

rating

Ianuarie 2009 comparativ cu decembrie 2008 - Productia industriala, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o crestere pe ansamblu cu 0,9%, determinata in principal de cresterea energiei electrice si termice (2,8%) si a industriei extractive (1,3%). Industria prelucratoare a scazut cu 0,9%. Pe marile grupe industriale s-au inregistrat scaderi la aproape toate categoriile de bunuri, astfel: industria bunurilor de folosinta indelungata (-4,9%), in industria bunurilor intermediare (-4,4%), in industria bunurilor de uz curent (-2,7%) si in industria energetica (-0,5%). Industria bunurilor de capital a crescut cu 8,9%.
Ianuarie 2009 comparativ cu ianuarie 2008 - In luna ianuarie 2009, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, productia industriala a scazut cu 12,1%, datorata scaderilor inregistrate de industria prelucratoare (-18,5%) si de energia electrica si termica (-4,9%). Industria extractiva a crescut cu 4,4%. Pe marile grupe industriale s-au inregistrat scaderi la toate categoriile de bunuri: industria bunurilor de capital (-24,0%), industria bunurilor intermediare (-22,3%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-18,7%), industria energetica (-8,0%) si industria bunurilor de uz curent (-2,6%).

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 
21/03/2009 - Acest articol a fost citit de 1810 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Deficitul contului curent al balantei de plati...
Consumul de energie electrica a scazut cu 9,6%
Electrocontact, pe pierderi in 2008
Producatorul de motoare electrice,...
Consumul cu iluminatul public din Romania a...
Stirile urmatoare
Volumul lucrarilor de constructii a crescut cu...
Volumul lucrarilor de constructii creste, dar,...
Petrom estimeaza caderea afacerilor cu 33%
Procentul de prefinantare a proiectelor din...
Cifra de afaceri din industrie a scazut in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric