Cifra de afaceri din industrie a scazut in aprilie cu 9,6%


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cifra de afaceri din industrie a scazut in aprilie cu 9,6%


In luna aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie, in termeni nominali, pe total (piata interna si piata externa) a scazut atat fata de luna precedenta cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 9,6%, respectiv 18,4%

statistici In luna aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie, in termeni nominali, pe total (piata interna si piata externa) a scazut atat fata de luna precedenta cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 9,6%, respectiv 18,4%, conform datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. In perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2009, comparativ cu perioada corespunzatoare din anul 2008, cifra de afaceri din industrie a scazut cu 16,8%.
Aprilie 2009 comparativ cu martie 2009 - Cifra de afaceri din industrie, in luna aprilie 2009 comparativ cu luna precedenta, a scazut pe total industrie cu 9,6%, datorita scaderilor din industria extractiva (-16,3%) si industria prelucratoare (-9,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in toate sectoarele, astfel: industria bunurilor de capital (-17,6%), industria bunurilor intermediare (-9,2%), industria energetica (-9,2%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-5,1%) si industria bunurilor de uz curent (-2,7%).
Aprilie 2009 comparativ cu aprilie 2008 - Cifra de afaceri din industrie, in luna aprilie 2009, fata de luna aprilie 2008, a scazut pe ansamblu cu 18,4%, datorita scaderilor inregistrate in cele doua sectoare, astfel: industria prelucratoare (-19,2%) si industria extractiva (-0,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in toate sectoarele, astfel: industria energetica (-32,0%), industria bunurilor intermediare (-28,6%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-22,2%), industria bunurilor de uz curent (-7,7%) si industria bunurilor de capital (-4,0%).
Perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2009 comparativ cu perioada similara din 2008 - In perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie a scazut cu 16,8%, datorita scaderilor din industria prelucratoare (-17,4%) si industria extractiva (-5,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in sectoarele: industria energetica (-32,7%), industria bunurilor intermediare (-27,1%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-23,3%) si industria bunurilor de uz curent (-6,4%). Industria bunurilor de capital a crescut cu 0,7%.

Sursa: www.promptmedia.ro
 
12/06/2009 - Acest articol a fost citit de 2280 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 67 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Procentul de prefinantare a proiectelor din...
Petrom estimeaza caderea afacerilor cu 33%
Volumul lucrarilor de constructii creste, dar,...
Volumul lucrarilor de constructii a crescut cu...
Productia industriala a scazut cu 12% in...
Stirile urmatoare
Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu...
Piata de energie din Romania nu este...
Evolutia economiei in semestrul 1, 2009
Piata de energie in scadere si in semestrul 2...
Blocajul financiar se generalizeaza in economia...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric