Cifra de afaceri din industrie a scazut in aprilie cu 9,6%


ghidelectric.ro
Marti, 11 August 2020
Ne gasiti si pe:            

Cifra de afaceri din industrie a scazut in aprilie cu 9,6%


In luna aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie, in termeni nominali, pe total (piata interna si piata externa) a scazut atat fata de luna precedenta cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 9,6%, respectiv 18,4%

statistici In luna aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie, in termeni nominali, pe total (piata interna si piata externa) a scazut atat fata de luna precedenta cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 9,6%, respectiv 18,4%, conform datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. In perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2009, comparativ cu perioada corespunzatoare din anul 2008, cifra de afaceri din industrie a scazut cu 16,8%.
Aprilie 2009 comparativ cu martie 2009 - Cifra de afaceri din industrie, in luna aprilie 2009 comparativ cu luna precedenta, a scazut pe total industrie cu 9,6%, datorita scaderilor din industria extractiva (-16,3%) si industria prelucratoare (-9,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in toate sectoarele, astfel: industria bunurilor de capital (-17,6%), industria bunurilor intermediare (-9,2%), industria energetica (-9,2%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-5,1%) si industria bunurilor de uz curent (-2,7%).
Aprilie 2009 comparativ cu aprilie 2008 - Cifra de afaceri din industrie, in luna aprilie 2009, fata de luna aprilie 2008, a scazut pe ansamblu cu 18,4%, datorita scaderilor inregistrate in cele doua sectoare, astfel: industria prelucratoare (-19,2%) si industria extractiva (-0,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in toate sectoarele, astfel: industria energetica (-32,0%), industria bunurilor intermediare (-28,6%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-22,2%), industria bunurilor de uz curent (-7,7%) si industria bunurilor de capital (-4,0%).
Perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2009 comparativ cu perioada similara din 2008 - In perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2009, cifra de afaceri din industrie a scazut cu 16,8%, datorita scaderilor din industria prelucratoare (-17,4%) si industria extractiva (-5,2%). Pe marile grupe industriale scaderi ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in sectoarele: industria energetica (-32,7%), industria bunurilor intermediare (-27,1%), industria bunurilor de folosinta indelungata (-23,3%) si industria bunurilor de uz curent (-6,4%). Industria bunurilor de capital a crescut cu 0,7%.

Sursa: www.promptmedia.ro
 
12/06/2009 - Acest articol a fost citit de 1875 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 67 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Procentul de prefinantare a proiectelor din...
Petrom estimeaza caderea afacerilor cu 33%
Volumul lucrarilor de constructii creste, dar,...
Volumul lucrarilor de constructii a crescut cu...
Productia industriala a scazut cu 12% in...
Stirile urmatoare
Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu...
Piata de energie din Romania nu este...
Evolutia economiei in semestrul 1, 2009
Piata de energie in scadere si in semestrul 2...
Blocajul financiar se generalizeaza in economia...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: Kronos | eOrion ro | Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric