Apel pentru stingerea luminii timp de o ora sambata seara


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Apel pentru stingerea luminii timp de o ora sambata seara


Sulfina Barbu, presedintele Comisiei de administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor ii invita pe primarii PD-L din toata tara sa se alature campaniei Ora Pamantului, care se va desfasura sambata, 28 martie,

bec Sulfina Barbu,  presedintele Comisiei de administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor ii invita pe primarii PD-L din toata tara sa se alature campaniei Ora Pamantului, care se va desfasura sambata, 28 martie a. c., intre orele 20.30 – 21.30.
„Efectele schimbarilor climatice ne afecteaza direct, in fiecare zi, pe toti la fel de puternic. Se fac eforturi uriase la nivel mondial pentru a reduce consecintele dramatice ale acestui fenomen global. Exista insa o zi cand, printr-un gest simplu, putem sustine si noi acest efort si astfel putem ajuta Planeta mai mult decat ne putem imagina. Fac un apel ca sambata, 28 martie 2009, intre orele 20.30 - 21.30, sa stingem cu totii luminile in institutiile in care lucram si in casele noastre. Si sa transmitem tuturor celor de langa noi sa faca la fel. Va invit sa va alaturati campaniei Ora Pamantului pentru ca impreuna sa le spunem oamenilor cat de important este sa ne protejam Planeta”, spune Sulfina Barbu in apel.
Earth Hour este cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra incalzirii globale. Romania participa oficial pentru prima data la acest eveniment, prin campania organizata de catre Organizatia Internationala “World Wide Fund for Nature” Romania.
 Sambata, 28 martie a. c., intre orele 20.30 – 21.30 iluminatul cladirii Palatului Parlamentului va fi intrerupt, alaturandu-se astfel oamenilor din peste 64 de tari si 2.000 de orase care vor stinge luminile, intr-un gest mesaj de protejare a planetei. „Energia electrica economisita in acest interval de catre Camera Deputatilor va fi de aproximativ 1.700 kW, ceea ce inseamna 0,825 tone de emisii de CO2 mai putin. Participarea noastra la aceasta campanie vine in completarea proiectului Parlamentul Verde, pe care il demaram in intreg Palatul Parlamentului, pentru a reduce consumul de resurse si poluarea mediului”, a declarat Sulfina Barbu. (www.promptmedia.ro)
 
27/03/2009 - Acest articol a fost citit de 2465 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Finantari necesare investitiilor in energie si...
Baterie care se incarca in cateva secunde
Marea Debarasare de echipamente electrice, pe...
Programul de crestere a eficientei energetice a...
Centrala fotovoltaica in parc la Botosani
Stirile urmatoare
Centru colectare a deseurilor electrice cu bani...
Mai multe investitii in eficienta energetica si...
Primaria colecteaza din nou deseuri electrice...
Proiectarea ecologica, impusa si produselor...
S-a inaugurat cea mai mare fabrica de reciclari...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric