Finantari necesare investitiilor in energie si infrastructura


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Finantari necesare investitiilor in energie si infrastructura


Ministerul Economiei, Ministerul Transportului si Infrastructurii, Banca Comerciala Romana si Erste Group Bank au incheiat marti un memorandum de intelegere.

energie

Documentul creeaza cadrul de cooperare necesar in atragerea de resurse financiare pentru realizarea unor proiecte majore de investitii in energie si infrastructura. Documentul a fost semnat, la sediul Ministerului Economiei, de Adriean Videanu, ministrul Economiei, Radu Berceanu, ministrul  Transportului si Infrastructurii, Dominic Bruynseels, presedinte & CEO BCR, Werner Weihs-Raabl, director Finantari Infrastructura & Sector Public si Markus Kriegler, director Projet Finance, reprezentanti ai  Erste Group Bank.
In contextul crizei economice mondiale, Guvernul Romaniei urmareste stabilizarea economiei, unul dintre obiective fiind adoptarea de masuri durabile privind programul de  investitii publice in infrastructura si sectorul energetic. Aceste obiective sunt stabilite prin Programul de Guvernare 2009-2012 si prin Planul National de Dezvoltare 2007-2013, ambele axate pe dezvoltarea sectorului energetic si infrastructura pentru transport. Ministerul Economiei isi propune sincronizarea instrumentelor financiare cu tendintele economiei de piata in scopul stimularii agentilor economici si investitorilor.
Semnarea acestui memorandum de intelegere intre Ministerul Economiei, Ministerul Transportului si Infrastructurii, Banca Comerciala Romana si Erste Group Bank este un prim pas in atragerea de finantari externe care sa acopere necesitatile proiectelor majore de investitii din domeniul energetic si al infrastructurii. Energia si infrastructura sunt doua dintre principalele motoare care pot asigura, pe termen mediu, continuarea cresterii economice.Ministerele Economiei si Transportului si Infrastructurii apreciaza deschiderea Erste Group si BCR pentru sustinerea activa a economiei romanesti si isi exprima convingerea ca demersurile lor in aceasta directie vor fi bine primite de comunitatea financiar bancara.

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 

 
26/03/2009 - Acest articol a fost citit de 2874 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 66 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Baterie care se incarca in cateva secunde
Marea Debarasare de echipamente electrice, pe...
Programul de crestere a eficientei energetice a...
Centrala fotovoltaica in parc la Botosani
Palatul Parlamentului va consuma energie din...
Stirile urmatoare
Apel pentru stingerea luminii timp de o ora...
Centru colectare a deseurilor electrice cu bani...
Mai multe investitii in eficienta energetica si...
Primaria colecteaza din nou deseuri electrice...
Proiectarea ecologica, impusa si produselor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric