IEAS 2009, cea mai mare expozitie de echipamente electrice


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

IEAS 2009, cea mai mare expozitie de echipamente electrice


Cea de-a V-a editie a International Electric & Automation Show, IEAS va avea loc in perioada 15-18 septembrie la Palatul Parlamentului, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu.

IEAS 2009

IEAS este singurul eveniment specializat dedicat segmentului de echipamente electrice si automatizari din Romania si din strainatate.

 Expozitia se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse si servicii ale domeniilor abordate si conexe. Tematica evenimentului este complexa, cuprinzand de la produse si servicii de echipamente electrice si automatizari pana la sisteme de eficientizare si control a energiei electrice. In tematica IEAS este inclus si segmentul dedicat electronicii industriale. Companii precum Electroalfa International, Moeller Electric, Energobit Group, Consolight, General Electric si multi altii sunt prezenti printre cei care va vor intampina in cele 4 zile dedicate expozitiei.

 Evenimentul se bucura de o promovare targeteta, punandu-se accentul pe presa de specialitate, si pe mediile de interes direct pentru potentiali expozanti si vizitatori. Printre acestea mentionam: reviste si site-uri de specialitate: Electricianul, Masurari si Automatizari, Constructiv, Tehnica si Tehnologie, 100% Construct, www.portalelectric.ro, www.ghidelectric.ro, si altele.
De asemenea promovare IEAS este prezenta si in reviste home&decoration: Good Homes, Casa Lux, Domus, in presa financiara: Capital, Saptamana Financiara, Financiarul, si in mediile de larg consum: Jurnalul National, Evenimentul Zilei, reclame audio-video la diferite posturi de radio si de televiziune.

 In paralel cu expozitia vor avea loc Evenimentele Conexe IEAS, evenimente dedicate industriei de echipamente electrice si automatizari sub forma de simpozioane, conferinte cu tematica si lansari de firme si produse. Conferintele se vor desfasura in sala Nicolae Balcescu in zilele 15, 16 si 17 septembrie. 
 Evenimentele Conexe sunt organizate de catre DK Events si DK Expo in colaborare cu importante asociatii din domeniu: Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR CME), SIEAR, Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Asociatia Patronala Surse Noi de Energie (SUNE), si altii. Tematica Evenimentelor Conexe IEAS cuprinde subiecte de interes si de actualitate printre care  mentionam: conferintele “Reteaua inteligenta in Romania”, “Eficienta energetica. Politici si indicatori”, “Rolul Programelor Sectoriale de imbunatatire a eficientei energetice”, “Importanta unui nou normativ privind proiectarea instalatiilor electrice” si altele.
 
 Accesul in cadrul expozitiei este liber, pe baza de invitatie sau carte de vizita. Programul de vizitare fiind: 15 - 17 septembrie intre orele 10:00-18:00 si 18 septembrie intre orele 10:00-16:00.  Lista completa a expozantilor si alte informatii le puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului: www.ieas.ro
Avem placerea sa va invitam la expozitia IEAS ! 

___
Pentru informatii suplimentare aveti la dispozitie urmatoarele coordonate:
Organizatori: DK EXPO
Telefon / Fax:  0040 21 231 27 36  /  0040 21 231 91 84 
E-mail: offfice@dk-expo.ro
www.ieas.ro

 
08/07/2009 - Acest articol a fost citit de 4791 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 88 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile urmatoare
Concursul "Electricianul Anului" in premiera la...
Se apropie Conferintele IEAS 2009
ELECTRICA S.A. participa la IEAS 2009
Electricianul anului 2009 la IEAS
S-a terminat editia IEAS 2009
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric